Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Kashim

  őstag

  Ajánlok egy jó pala paklit, ha valakit érdekel. Path of Justice-be kicsit belenyúltam, szerintem jobb így.
  Kb. 20 ranked meccsen 1-2-t veszítettem. (rohadt murlockok szinte mindig begyalulnak)
  Priesteket viszont lehet gyalázni vele erősen. Fele rage quittel mikor bedózerolom a szétbuffolt lightspawnjait. :DDD Ha valakinek meg vannak a lapok próbálja ki, nagyon pörgős és élvezetes játszani.

  Zárójelben a manaköltség, mellette meg, hogy mennyi van belőle a pakliban.

  (1) 1× Noble Sacrifice
  (2) 2× Equality
  (2) 2× Bluegill Warrior
  (2) 1× Ironbeak Owl
  (2) 2× Novice Engineer
  (2) 2× Wild Pyromancer
  (3) 1× Sword of Justice
  (3) 2× Aldor Peacekeeper
  (3) 2× Wolfrider
  (4) 1× Truesilver Champion
  (4) 2× Blessing of Kings
  (4) 2× Consecration
  (4) 2× Sen'jin Shieldmasta
  (4) 1× Spellbreaker
  (5) 1× Stampeding Kodo
  (6) 2× Argent Commander
  (7) 2× Guardian of Kings
  (8) 1× Lay on Hands
  (8) 1× Tirion Fordring

  Elég sok minion van benne, szóval mindig lehet a pályán tartani valakit. Sok a charge jó sebzéssel, szóval a játék elején lehet aprítani és takarítani a pályát. Lényege a paklinak, hogy a pálya tiszta maradjon és 1-1 buffolt minionnal időnként jót odasózzunk. Nagyon sok lehetőség van a takarításra, pár kombó kombinálásra:

  4 manával az egész pályát le lehet takarítani bármi van rajta. Wild Pyromancer -> Equality
  Ugyanez 6-ért. Equality -> Consecration (Ez annyiból jobb hogy a +1 hp-s dögöket is letakarítja)
  Érdemes megvárni és inkább beszedni némi sebzést az elején, hogy felgyűljenek az ellenfél minionjai a pályán, ilyenkor célszerű a gagyi lapokkal kicsalni őket aztán mikor jönnek felbátorodva a komolyabbakkal eltolni a kombót. Sokszor már ezután kilépnek, de aki marad sem húzza sokáig. Eleve minimum 2x el lehet játszani a dolgot, szóval ha az első takarítás után felbátorodnának, hogy elmúlt a veszély és kipakolják a durvább legendary kártyáikat, másodikra már teljesen le lehet nullázni őket.

  1-1 nagyobb sebzésű miniont egyenként is eltakaríthatunk veszteség nélkül az Aldor Peacekeeper + Stampeding Kodo kombóval.

  Tiriont a végére hagyni, nehogy silence, vagy mind control áldozata legyen, szerencsére van 2 silence ami a sok takarítás miatt meg tud maradni sokáig, így ha netán valami komolyabb lényünket lenyúlnák, rá lehet tolni kapásból a következő körben és máris megszívja az enyves kezű.
  Warrior, Rugó ellen persze ki lehet hozni korábban is, max leölik és kapunk 15 sebzést fegyverként, ami nem kevés. Ha el is pusztítják később, sokszor minimum 5-öt ki lehet osztani ingyen.

  Az a jó a pakliban, hogy tényleg baromi gyorsan neki lehet állni lepofozni az ellenfél hősét viszonylag olcsó lapokkal, szóval totál kétségbesetten szórják el a drágább és értékesebb lapjaikat ezekre a gagyikra. Így ki lehet jönni Tirionnal meg a buffolt nagyobb lapokkal is, mert mire eljutunk a 7-8-ig körig a legtöbb lapjukat elszórták.

  Heal-ből sincs kevés, 24 hp-t vissza lehet tölteni a képességekkel, szóval az ellenfélnek majdnem 2x kell lesebezni, ami eleve nehéz úgy, hogy minimum 2-szer maximum 4-szer le lehet takarítani teljesen a táblát. Lay on Hands-zel pedig a kínos végjátékban is elég nagy előnyhöz lehet jutni.

  Nyilván vannak a paklinak gyengeségei is, nem megy minden ellen, ha szintén egy rush paklival állunk szemben akkor meg kell azért küzdeni. Szerencsére a lapok nagyrésze olcsó és gyorsan kijátszható, így kezdésnek nagy az esély, hogy összejönnek a kezünkbe a használható lapok, de persze lehet pech és akkor pár körig csendbe kell maradni. De mivel pont ez a pakli lényege is, hogy kivárjunk, nehéz ezen elbukni egy játékot. Mivel sokan nyomják Priesttel a kiegyensúlyozatlan képességei miatt, elég jó ámokfutást lehet rendezni.

  Próbáljátok ki, ha megvannak a lapok. Véleményeket / változtatási tippeket várom.

  mod.: Bocs, egyszerűbb lett volna, ha összedobom deckbuilderben: [Link]

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák