Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • h3lios

    addikt

    Yogg-ról én sem gondoltam volna soha, hogy meta lap lesz, de mégis az lett. Én is szeretem játszani, mert ha tényleg vesztett helyzetben vagy simán megfordítja a meccset.
    Egyébként nem tudom mi a bajotok vele, szerintem sokkal inkább egészséges, mint C'Thun. Ugyan úgy decket kell rá építeni, mert pl. 1 beast druidban a büdös életben nem fogod játszani.

    Ellene ugyan úgy nem tudsz semmit tenni, mint C'Thun ellen, de ugyan olyan eséllyel bukja el a meccset, mint amekkorával nyeri meg. C'Thun-al nem lehet mit kezdeni, az egyetlen lehetőség ha Priest-ként rohadt nagy mákkal húzod ellene a removalokat és marad az öregre Entomb. Vagy pedig az, ha lerohanod és ő nem húzza fel az elején a buffer lapokat. (természetesen csak az egyetlen értelmes C'Thun deckről a Warriorról van szó).
    Priestként meg így is szopás a sok 4-es attack miatt.. A Divine Shield cumó gyakorlatilag 1 rémálom, ha nincs pyro + olcsó spell kézben.

    Amik viszont szerintem sokkal toxikusabb a meta számára az a Tuscar féle RNG. Az esetek 90%-ban tolja ki a flametongue-t, golemet és a manatide-ot. Ezek ellen meg kb. esélytelen vagy, mert akkora tempó előny, hogy, szinte lehetetlen megfogni.
    De akkor mondhatnám még a Call of the Wild-ot, ami szintén túlzott Value. Nem kellene szarozni Legendary Spellekkel, egyszerűen legyen 10 mana aztán csókolom. A mind control és a Pyroblast sem véletlen lett 10 manás. Korábban túl erős volt mind a kettő. Ennyi nerf tökéletesen indokolt és igazságos lenne, mert még valszeg így is beleférne a 2 minden hunter pakliba.

    Korábban olvastam, hogy beszéltetek erről és akkor fogható, ha nem vagy hátrányban a boardon. Ez csak azért vicces, mert a hunter az egyik legtempósabb aggro pakli. Az lenne a csúnya, ha 1 közepes húzással hátrányban lenne veled szemben a 5-6. körben...

    Volt még 1 pár ilyen lap, viszont ezek szépen lassan eltűntek, pl. Murloc Knight... Így, hogy kijött a Tinyfin és jött még pár crap Murloc hülye lenne akárki játszani. Pláne, hogy standard-en kikerült belőle a Murkeye...

    Doomhammer-ről simán le lehetne venni 2 Charge-ot és még úgy is bőven erős maradna, vagy a másik lehetőség, hogy feltolnák a cost-ot 7 manára ugyan ezekkel a textekkel.

    Barnes szintén 1 idióta lap, aminek nem szabadott volna bekerülnie. Kb. Tuscar totemic nagyban. 3-4. körben simán el tudja dönteni a meccset 1 jó droppal. Ráadásul ez még befolyásolható is a pakli építésével.

    [ Szerkesztve ]

    B-tag: H3lios#2825

Új hozzászólás Aktív témák