Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    Üdv,

    Egy kis segítségre lenne szükségem a mobilos Hs telepítéshez.

    Samsung Galaxy Ace2-re próbálom felrakni, 4.1.2-es Androidon (nincs rootolva, nem is szeretném). Alapból 1.2 Gb helyem van a telefonon, de raktam bele egy 4 gigás SD kártyát is, amin 3.2 Gb szabad. Letöltöm a Google Play-ről a Hs-t, gondolom elsőnek csak magát a telepítőt szedi le, az éppen elfér a telefon saját tárhelyén (kb 80 Mb marad üresen).

    Ha a letöltött telepítőt elindítom, megpróbálja telepíteni magát, de az "unpacking crates" résznél közli, hogy nincs elég hely, ezért nem tudja folytatni a telepítést. Megpróbáltam alkalmazáskezelőből átrakni SD kártyára a telepítőt, az különösebb indoklás nélkül közli, hogy "Nem sikerült". Próbáltam közvetlenül teljes restart után is átrakni, akkor sem sikerül neki, az okát nem árulja el (egyébként más alkalmazást sem tudok átrakni az SD kártyára, nem csak ezt).

    Hogyan tovább ? Kifogytam az ötletekből. :F Gyanítom, hogy valószínűleg nincs jogosultságom áthelyezni alkalmazásokat az SD kártyára, vagy egyáltalán eleve írni rá bármit is (a fényképeket magától oda pakolja, de én kézzel sose másoltam rá semmit). Rootolás nélkül ezen hogyan tudok változtatni ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák