Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Gondolatok Rend Blackhandről:

    Paladin dragon control deckben futtatom. Paladin számára nagyon jól jön tényleges hard remove hiánya esetén, mert általában, ha az ellenfél lerakott egy Yserát és nincs a kezünkben EQ, valamint boardról se tudjuk megoldani, az sokszor egyenlő a vereséggel.

    Sokan Hemet 2-nek meg BGH nagytesójának nevezik, de azért ennél több: beast kb. csak hunter deckben van, valamint legendet a huntereken kívül mindenki tart: a constructed deckekben nem is nagyon fordul elő nagy manaköltségen nem-legendary BGH-target lap, kivétel a giantek. Legend pedig mindig van, ha más nem, Loatheb, Sylvanas, Tharussian, Class legendek, Ragnaros, stb, és majd még több dragon legendary is BRM után.

    Sokszor kifogás, hogy csak 4HP, elviszi egy boom bot is akár, spell pláne, drága, sárkány kell hozzá, stb. Nos, viszonyításképpem egy Assassinhoz, itt megmarad +3 manáért egy 8/4-es test, amit le kell szednie az ellenfélnek, mert azért csúnya dolgokat tud művelni. 4-5 manát mindenképp beletrade-el, ha meg fent marad, akkor ott a value (tekintsünk el attól, hogy az Assassint ellőhetjük akár egy dude-on is plusz nem kell hozzá sárkány). Sárkányt kézben tartani meg nem olyan nagy kérés, Turn 7-re kézbe került majdnem a pakli fele, a mostani paklimban van 6 dragon, addig csak feljön egy, ami helyett Rendet teszünk.

    Ha fatigue-ig megy el a meccs és ez volt az utolsó lap, akkor azért nagyobb fegyvertény, mint egy meccs végéig kézben szorongatott BGH, amit elvisz két hero power (paladin, rogue, mage, druid) vagy mondjuk akármi, ami az ellenfél kezében maradt.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák