Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DaveNo1

    veterán

    válasz Attila! #20127 üzenetére

    Aha körbejátszani. Vagy tele rakod a boardot, vagy nem. A verzióban bízol abban, hogy nincs UTH, akkor valóban nyerhetsz. B verzióban kiraksz 1-2 lényt, ekkor viszont a többi lapjával szed szét. Freezing trap miatt alapból hatalmas tempó hátrányba kerülsz. Legalább 4 tauntot el tud távolítani a markokkal és a kill commanddal, igaz a legtöbb deckben max 2 belcher van. Ha megfelelő a manacurveje nem fogod tudni leracelni, ha meg hamar levisz 15hp-ra akkor szépen elintéz hero power és kill commanddal. Arról nem is beszélve, hogy ahogy mondtam 10 manából simán kihozható egy 20-as sebzés, ilyen már nekem is jött össze.

    Persze tudom van antihunter shaman meg warrior meg priest deck amik jó lapjárással verhetik, de ha jó a mana curve-je a hunternek ezeknek is kevés az esélyük.

    Ami még hatásos lehet az a Miracle, bár ha feljön Loatheb Hunternek az nagy szívás, + most már egyre több deathrattle face hunter van, amiben savannah sincs. Forsen-t néztem pont ilyennel lett Legend, volt amikor 6 kör alatt 30 sebzést bevitt.

    [ Szerkesztve ]

    You are not prepared.

Új hozzászólás Aktív témák