Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    Na visszatértem. Vagyis mikor megjelent Ázsiában Naxx teljesen leálltam minden HS oldal nézésével (PH fórumban van most 270 új HSZ, majd visszaolvasok), mert magamtól akartam legyőzni, bármilyen külső segítség nélkül a HC bossokat is.

    Leírnám hogyan is alakultak a dolgok:

    Noth HCt első deck, első tryra sikerült. Alap miracle rogue deckkel mentem, összejött egy visznylag nagy VanCleef hamar, ami ellen nem tudott mit kezdeni. + nem volt minionom az elején kint, amit megölhetett volna így a hero powere hatástalan volt gyakorlatilag. Screen, hogyan nézett ki a végén

    Heigan HC ellen a saját gyártmányú control/midrange pap deckkem próbáltam. 2 try után beláttam, nem lesz jó oda. Gyakorlatilag a hero powere miatt nem volt azzal a deckkel semmi jó kezdésem. Maradtam a papnál, de összeraktam egy teljesen más deckket, próbáltam direkt erre a fightra koncentrálva. Így nézett ki, de ez sem vált be. Lehet hogy tökéletes lapjárás mellett sikerülhetett volna, de túl sokat nem próbálkoztam vele. Aztán összeraktam egy freeze mage deckket 2 molten gianttel, de úgy hogy csak 1 doomsayerem és 1 ice block lapom van + sosem volt még ilyen deckkem
    = sosem játszottam vele, igazán azt sem tudom mik illenek bele. Ezzel már összejött HC Heigan: Alexstrasza kill lett végül.

    Loatheb HC viszont az a boss, ami kifogott rajtam és jópár próba után most úgy döntöttem hogy utánaolvasok, mert sajnos saját kútfőből ez már nem megy. Apróbb változtatásokkal próbáltam az előző Moltenes freeze mage deckket, de mikor tökéletesen kijött az eleje (vagy legalábbis elég jól), és így álltam ellene, akkor jött 1 poison seeds. Aztán még alakítgattam 1-2 dolgot, nekimentem párszor, de nem jövök rá hogyan is kéne túlélnem. Ha fagyasztásokat kapok kézbe akkor megöl hero powerrel, ha leszedem a lényeit szintén megöl hero powerrel.

    Tehát véleményem szerint ez a wing nehezebbre sikerült mint az első. Igaz ott olvastam 1-2 commentet a harcokról fórumon mielőtt mentem volna, ami lehet segített. Deckket ott sem másoltam mondjuk. A hunter class challenget meg imádom!

Új hozzászólás Aktív témák