Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
sziasztok. nem teljesen kapcsolódik a topic témájához a problémám, de remélem itt tudtok segíteni. a szituáció:
van nekem egy xbox 360 konzolom, és egy PC-m amin nincs HDMI csatlakozó, csak DVI. fogok ám venni egy BenQ FP222WH HD monitort (HDTV-re nincs pénz), amire a XBOX 360-amat HDMI kábellel szeretném rákötni. namost, ezzel szeretném használni a PC-m is, ezért találtam ilyen DVI HDMI átalakítókat:
[link]
[link]
először is, az lenne a kérdésem, hogy ha a vidkarim DVI-jét ezek közül valamelyikkel átalakítanám HDMI-re, majd az menne egy ehhhez hasonló HDMI ?elosztóval?:
[link] szépen win-ben pl 1680×1050-ben, ill egy kattintással át lehetne lépni az xbox 360 képére? illetve a kiválasztott monitorban nincs beépített hangfal. tudomásom szerint a HDMI kábel viszi a képet és audiót is, de ha így lesz a moncsiba csatlakoztatva.. hogyan tovább? mert akkor még nincs hang! nem tudom hogy vajh' a monitoron van e vmi lyuk ahova lehet hangszórót csatlakoztatni, de kétlem
a hangcumó amit kinéztem:
[link]
itt azt írja megy xbox-al is(igaz a 360 nincs feltüntetve, de nem hiszem hogy annyira különböznének) vmi átalakítóval. akkor valszeg mennie kéne?? vagy találtam még egy sima kis logitech eszközt ami 2kis hangfalból áll, és USB-n csatlakozik.. ez tutiszáz hogy van az xbox 360on, de vajon azon keresztül tud-e hangot kipréselni?? ha nem tudtok válaszolni kíváncsi vagyok hol kérdezhetném meg.. remélem értitek a fennálló problémát
mivel az eszközök egyike sincs még meg, így próbálkozni nem tudok. bízok bennetek 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- FOTÓS beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mivel az eszközök egyike sincs még meg, így próbálkozni nem tudok. bízok bennetek