Hirdetés
- VR topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Termeszetesen igaz, hogy a 3 vagy akar tobb eredeti expobol keszitett sosem lesz olyan mint az egy expos al-HDR, de ha egy RAW-bol keszitek 3 kepet mar akkor is joval tobb informacioval tudok dolgozni, mintha csak 1 kepet dolgoznek fel. Allvanyt ugye nem mindenhol lehet allitani, pl Manchesterben sem tudtam amikor megcsinaltam a kepet a Piccadilly Station-ben, ha pedig kezbol akarnam ahhoz kellene egy rendes sorozatsebesseggel rendelkezo vaz is, mert a D50 olyan lassu mint egy anyatetu

Igazabol nem is nagyon tudok mutatni olyan kepet amit mostanaban 3 szintiszta eredeti expobol csinalatam volna, utoljara marciusban Chester-ben a katedralisban keszitettem pl ezt ami igazi HDR:![[link] [link]](http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/small/50268376.jpg)
pdave ez nagyon jol sikerult absztrakt lett

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony FE 100mm f/2.8 Macro GM Lens (SEL100M28GM)
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Kiváló DJI Osmo Action 4 akciókamera + tartozékok! 4K UHD HDR
- Eladó egy garanciális, hibátlan Canon RF 200-800 objektív
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs