Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Apple MacBook
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azért a SATA - USB kapcsolatnál lehetnek furcsaságok és nem mindegyik külső ház / dokkoló / átalakító adapter problémamentes ilyen téren. Illetve van amikor egy firmware frissítés megoldja a gondokat, de a gyártó oldalán nem nagyon találni egyikhez sem [link]. Illetve ott kétlemezes típusból csak az USB 3.0 változat van fent [link]. Valamint a JMicron chipek eleve macerásabbak ilyen téren és külső firmware is inkább az ASMedia chipekhez van. Valamint utóbbiaknál kiforrottabb maga a frissítés is.
-
AtHoS
nagyúr
Win7 telepítő elindult gond nélkül, így onnan be tudtam lépni javításhoz és parancssorból futtattam egy chkdsk /r /f ellenőrzést, ami az első lépésekben végzett javítást. Futott több, mint egy órát, de végül rendben el tudtam indítani a telepített Win10-et.
Ami furcsa, hogy logikai hiba volt a winyón és egy teljesen független gépbe hordozhatóként berakva ott is lehalt az ntfs.sys kékhalált okozva. Ebből annyi kiderült, hogy nincs a helyzet magaslatán hibakezelésben a Win10 lemezkezelő része
-
xy2003
tag
A kerregés nekem az ami neked a ta-ta-ta
amikor dolgozik,de nekem meg áll magátol is csak szerintem tul gyakran és sokat ta-tázik feleslegesen,most is állt egy kis ideig aztán csak ugy a nagy semmibe elkezdett kerregni.
A hdd led akkor is villog mp-cenként egyet ha nincs semmi hdd müvelet. -
djculture
félisten
Megmondom őszintén az ára miatt már én is akartam venni párszor ilyet de mikor látom hogy mennyi rossz van ebből a toshiba dt aca sorozatból inkább hagyom a fenébe... Szerviztechnikus kollégák már fosibának hívják. Az1T meg az 500gigás verzió az állítólag jobban bírja de felette horror.
-
Imco
őstag
Hi!
A HDsentinel sokkal jobb.
Kb egy féléve játszottam 1-2 napot kisérlet képp ezzel az ashampossal.
Lehet hogy elfogult vagyok, de a sentinel áttekinthetőbb,
könnyebben kezelhető, informatívabb volt számomra.
Mindkettőnek van demója, probáld ki magad!
Bár a sentinel közel 3-4x annyiba kerül, viszont amit nem tud az nem is létezik merevlemezben. Kezeli márt az SSD-t is.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
amikor dolgozik,de nekem meg áll magátol is csak szerintem tul gyakran és sokat ta-tázik feleslegesen,most is állt egy kis ideig aztán csak ugy a nagy semmibe elkezdett kerregni.