- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rx8pencz
tag
válasz
_DiEGO_ #37238 üzenetére
Üdv!
Korábban már írtam ide,de azóta is fennáll a problémám: Kaptam gariba egy másik külső HDD-t a régi helyett(verbatim helyett adata),de nem tud mit kezdeni vele a gépem,csak egy sárga felkiáltójelet mutat mellette.Azt írja,hogy illesztőprogram hiba,de amikor a windows automatikusan fel akarja tenni,azt írja,hogy engedély megtagadva,az adata honlapján pedig nincs fent(legalábbis én nem találom).
Próbálkoztam még y kábellel,hátha az lesz a baja,de semmi.Ja,és a lemezkezelésnél sem tudok neki új nevet megadni,mert ügye nem ismeri fel a gép,csak látja.
Esetleg valaki nem tudna benne segíteni,hogy mi lehet a baja?Mert fölöslegesen nem akarnám kicseréltetni az usb vezérlőt.Megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest