Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv!
Vasalót vennék.
Egy Tefal Aquaspeed 115 van most.
Talán ~10 éves lehet.A gőz funkcióját eleinte használtam, de aztán barna izét köpködött indításkor.
Úgy emlékszek, h azt írták csapvízzel tölthető, én azzal is szoktam tölteni, mégis mintha a kifúvó nyílásokon vízkő-lerakódásokat figyeltem meg, illetve pár évnyi használat után amiket gőzölve vasaltam, olyan izé szaguk lett (pólók), így abbahagytam a gözölő funkció használatát.
Lehet mivel a vizet mindig benne hagytam, az állott vízből készült gőz volt kellemetlen szagú?A kerámia talpon is állandóan barna folt jelent meg, mindig ugyanott, a csúcs közelében, amit fémdörzsivel szoktam lesúrolni róla, ha meg nem, akkor egyre nagyobb lett a folt.
Ezzel aztán lassan a kerámián levő fehér irányvonalak is elkezdtek lekopni, illetve a kerámia bevonat is a talp csúcsa felé.Most már vennék inkább egy másik vasalót.
Ha a kerámia ilyen, h lekopik, akkor mégis inkább fém talppal vegyek?
Az automata gőzölést nem szoktam használni, csak én fújkáltam a talp alá a gomb nyomogatásával.
Nincs valami "milyen vasalót vegyek" topic?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik