Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz blattida #44627 üzenetére

    A lecserélés ott bukott el, hogy nálunk csak a hétfő jó ilyesmire, mert ezen a napon (pl ma) vagyunk itthon mindannyian.
    A hűtőcsere egy komolyabb megmozdulás lett volna, átpakolással, cipekedéssel együtt. Ezért egy, ha jól emlékszem, január közepe körüli hétfőre, meg is rendeltük a kiszemelt új jövevényt.

    Előző péntek délután kaptunk egy smst, olyan 5 óra magasságában, hogy nem fog jönni a hűtő, csak kedden.
    Hoppsz, az nekünk nem jó, senki nem lesz itthon. Gyorsan hívom az áruházat, ők nem tudnak segíteni, a szállítót hívjuk, a hűtő náluk van a raktárban.
    Hívjuk őket, senki nem veszi fel, műszak rég lejárt, legközelebb hétfőn lesznek elérhetőek.
    Hja mondom, akkor most kész tények elé lettem állítva? Jó, akkor játszunk így.
    Kedden megérkeznek, reggel 7 magasságban verik az ajtót, hogy megjött a hűtő. Kiballagtam pizsamában, hálósipkában, és közöltem, hogy a mai nap nekünk nem jó, tegnapra volt megbeszélve. Elnézést kértek a kellemetlenségért, visszaültek a teherautóba, majd elhajtottak.
    Annyit mondtak, hogy hívjam az irodát új időpontért.
    Hívtam őket, de azt mondták, nem tudnak új időpontot adni addig, amíg vissza nem érkezik a hűtő. De keresni fognak.
    Csütörtök magasságában, visszaérkezett az elutalt pénz. Senki nem keresett. Átgondoltuk, és úgy döntöttünk, hogy akkor marad még.

    Egyébként, egy HiSense lett volna az új jövevény, 90cm-es szélességgel. Volt Beko is a repertoárban, és ha a HS nincs leárazva kb 50%-al, akkor Beko lett volna ismét.
    Lehet, hogy a Bekonk szelleme nem engedte, hogy holmi jöttment Hisensek itt átvegyék a hatalmat. És igen, így lett meg, kicsit később a Dyson.

    Csúnya szegénykém, ez igaz, de maradéktalanul és hiba nélkül funkcionál. Kicsit zajos, kicsit szörcsög, meg a kopások a fogó résznél pont úgy néznek ki, mintha retkes lenne. Nem csak fényképen, hanem valóságban is, közvetlen közelről. Mondtam is asszonynak anno, mikor először észleltem, hogy ez mitől lett ennyire retkes? Mintha valaki koszos kézzel nyitogatta volna.
    Azt mondta, hogy az nem retek rajta, hanem kopás. Próbálta letisztítani, de csak nagyobb lett :DDD Nem hittem el. Akármilyen közelről néztem, az kosznak látszott. Rámentem, elkezdtem dörzsölni, és tényleg nem kosz :DDD Csak rontottam vele a helyzeten.

Új hozzászólás Aktív témák