Hirdetés
- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Mielött nagyon gazdagnak nézel, részletre vettük, szerintem nagyon jó bolt volt. 10 hónapig 19k asszem, mindezt kamatmentesen. : )
Hobbira szánt időmet én is szeretem úgy elütni, hogy akkor maximálisan jól érezzem magam, az csak a gondom - és most magamból indulok ki természetesen - hogy mondjuk normál esetben melózol egy héten 5 napot. Én amikor hazamászok hulla fáradt vagyok, csak egy kis csend kell, max egy sorozat elött elbóbiskolni, de messze nem az, hogy a bass szétverje az agyam. Ott a hétvége, az mondjuk 2 nap ott lehet mozizni, de egy idő után úgy érzem, hogy elpazarlom az időmet. De ez már nagyon off, be is szürkítem. -
Agostino
addikt
Üdv.
Nem semmi mennyi pénzt beleölt ez a Gary gyerek a szobájába. Az nem fér csak a fejembe, hogy hogy lehet valakinek ennyi ideje? Értem ez alatt azt, hogy én már csak azért sem lennék hajlandó ennyi pénzt elkölteni egy szobába, mert egyszerűen nem lenne időm ott ülni ennyit elötte, hogy ez megérje.
Nekünk otthon van egy 110cmes projektoros Samsung TVnk, mellette 2 hangszóró, illetve fejem mellett balra-jobbra 2 másik hangszóró [link]. Tökéletesen lehet vele élvezni a filmeket. Van egy Sigmatek DivX player mellé, az lejátszik mindent, számomra ez már tökéletes élményt ad. Igaz, hogy ez messze nem 5.1, sőt leginkább csak sztereó, de ha nagyon felnyomom a hangerőt, olyan hangosan tud szólni a rendszer, hogy rámjön a rosszullét, ott meg mit érdekel engem az 5.1 : ))
Amit érdemes mindenképpen viszont : otthon összerakni a hangszórókat, nem boltban venni őket, bár lehet, hogy ez triviális dolognak számít lassan mindenkinek. : ))
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ingyen beszerezhető a Metro 2033 Redux (PC, Xbox)
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest