Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- RAM topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
lszacsuri
csendes tag
válasz
bajnokpityu #32612 üzenetére
Aida-audio a beszerző, és 24 hónap a gari.
-
lszacsuri
csendes tag
válasz
robi0604 #32581 üzenetére
Nah, tudtam velük beszélni telefonon végre:
Tényleg van nekik pár darab Onkyo TX-NR609 (fekete), ami bruttó 126K-ért szerintem bőven jó vétel...
Fog ennek az ára vajon mindenhol ennyit zuhanni, vagy ezek a darabok leestek egy külföldi teherautóról?
Stream-ék 160K-ért adják... -
lszacsuri
csendes tag
A cikk alapján Paksot kivéve eltatáltam a dolgot.
Nem volt meglepő számomra; pontosan erre a kompromisszumok nélküli hozzáállásra próbáltam utalni; illetve ezzel szemben arra, hogy a magyar háztartások jelentős hányadában olyan elektromos szerelvényeket találni, amikről jobb, ha nem is beszélünk...
Viszont ha tényleg ennyire lehengerlő a különbség, akkor kezdődhetne úgy az #1 hsz, hogy "szerezz be új megszakítókat, és úgy 10 kiló derótot, ipari csatikat, stb"...
A hifi az egy drog.
Itt néhányan egyre keményebb cuccokat toltok srácok, ami nem gond, csak visszásnak érzem egy picit.
Nem úgy kellene tanácsot adni a népnek, hogy rögtön azon a szinten tolja magába az anyagot, ahol ti jártok... -
lszacsuri
csendes tag
válasz
xtremetuning #19175 üzenetére
No offense, de mibe kell szerintetek utána dugni ezt az aranyárú táp kábelt?
Egyből cseréljünk konnektort, majd verjük szét a falat, kábelezzük újra az egész kecót, aztán irány a biztosítószekrény, hogy azt is cseréljük, majd a lépcsőházi főkapcsoló, és az út végén Paks van?
Vagy hogy? -
lszacsuri
csendes tag
Ja, bocs rosszul emlékeztem; a 608-ra és az 508-ra érkezett itt korábban kritika, de akkor a jelek szerint nem szabad ezeket általánosítanom a gyártó alsóbb kategóriás készülékeire is...
Bár abból indultam ki, hogy az 508 pl dinamikusan fronton 100w, a 308-ra meg 85-öt ad meg a gyártó.
Ne a számokat nézzem? -
lszacsuri
csendes tag
-
lszacsuri
csendes tag
Válogattam egy setet magamnak (majdnem laikusként), és érdekelne a véleményetek.
A cél főként mozizás, elvétve (kb 20%-ban) zenehallgatás is, stílusban bluesrock.
A szoba 20nm, és fontos szempont volt az is, hogy színben menjenek a dobozok a bútorokhoz. (Asszony miatt - nem röhög!)
Magnat Monitor Supreme 800
Magnat Monitor Supreme 200
Magnat Monitor Supreme Center 250
Magnat Monitor Supreme Sub 301AKérdés: Onkyo TX-SR508 vagy Yamaha RX-V467B?
Köszi előre is...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest