Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
-
bormate
csendes tag
-
bormate
csendes tag
A választás során két szempontot vettem figyelembe:
1. ha összesen 100e Ft-ért veszek erősítőt 5.0 szettel, akkor 30-40e Ft közötti sub elég lehet hozzá
2. ne lefelé sugárzó legyen - csak saját tipp, de a lefelé sugárzó talán jobban hallatszik társasházban az alattam lévő szinten (vagy ennek nincs alapja?) Ezért nem a Jamo 210-et vettem. Meg az már drágább is volt 30%-kal.
Szóval belépő szetthez "szomszédvédelmi" okokból belépő sub is elég szerintem. -
-
bormate
csendes tag
Nekem is Denon 1312 - Eltax Experience van kedd óta, tényleg megéri az árát. Nem tudtam hogy fog szólni, de úgy voltam vele, hogy nem járok rosszul, ha a VSX-520 + Infinity Primus HCS szett helyett ezt veszem. Így mélynyomóval is olcsóbb volt, mint a másik lett volna.
Eltax mély nem volt már a boltban, ezért egy alap Yamaha sub-ot vettem mellé.
Utaztam érte 220 km-t oda és 220 km-t vissza, de azt mondom jó vétel volt. -
bormate
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek!
Abban szeretném a véleményeteket kérni, hogy a 1312-es Denont be tudom-e állítani kézzel olyan jól, mint ahogy a Pioneer VSX-520 beállítja magát a mérőmikrofonjával?
A Denon jobban tetszene, de a mérőmikrofon nem volna hátrány... bár elvileg ha egyszer be van állítva, akkor már nincs rá szükség.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
bormate
csendes tag
Mi a véleményetek, hogy kapok jobb hangminőséget?
1. Pioneer VSX-520 bemérőmikrofonnal vagy
2. Denon AVR-1312 kézi beállítással? -
bormate
csendes tag
Sziasztok!
Most, hogy a MediaMarktos akciót látom, felmerült bennem a következő kérdés:
Eddig Pio VSX-520 + Infinity Primus HCS szettben gondolkodtam, ami 160e Ft-ba kerül.
Jobb választás lenne helyette a Denon 1312 + Eltax Experience mélynyomóval 137e-ért? -
bormate
csendes tag
Erősítő vásárlásban gondolkodom. Néztem a Pioneer vsx-521-et és a Denon 1312-t. Mindkettő 80.000 Ft. A kettő közül többen is a Denont javasolták.
Most láttam meg a Yamaha rx-v371-et, ami 15000 Ft-tal olcsóbb. Bemérőmikrofon mindegyikhez van, ha jól látom.
Amit szeretnék: belépőszint, 5.1, HDMI, bemérőmikrofon (talán jobb eredményt produkál mint én). A kérdésem ez, hogy a Yamaha van-e olyan jó, mint a másik kettő. (ugyan kevésbé tetszik, de ha nincs nagy különbség, az olcsóbbat vanném).
Előre is köszi! -
bormate
csendes tag
Melyiket választanátok ha azonos árban vannak?
Denon 1312 vagy Pioneer VSX-521 -
bormate
csendes tag
Sziasztok!
JBL 178 szett mellé melyik belépő erősítőt ajánlanátok az alábbiak közül?
Onkyo tx-sr308
Pioneer VSX-520
Yamaha RX-V367
Köszi! -
bormate
csendes tag
Egy JBL 178-as szett mellé milyen erősítő volna véleményetek szerint a legjobb választás filmnézésre? Ezt a hármat néztem:
Denon 1311
Pioneer VSX-520
Onkyo TX-SR308(Tudom, hogy a hangfalak nem nagyok, de sajnos állónak nincs hely. Így gondolom bármelyik megfelelő lenne. Az Onkyo mellett szól, hogy van OSD menüje, a Pioneer mellett a kinézete és a mérőmikrofon, a Denont meg csak az előbb vettem számításba.)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
bormate
csendes tag
Melyik a jobb választás?
Pioneer VSX-520 vagy Onkyo TX-SR308
Aktív témák
Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konteó topic
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest