Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
helenne
tag
Sziasztok!
Van egy RX-V361 erősítőm, amihez tartozik egy RAV28 WJ40970 EU távirányító. Egy ideje akadozott a hangosítás, halkítás, most már nem is megy. Szét lehet valahogy pattintani, hogy ne törjön össze? Megnézném, mi lehet a gond benn. Vagy tudnátok ajánlani hozzá másik távirányítót (univerzális vagy Yamaha vagy bármi egyéb lehetőség)? Köszi szépen! -
helenne
tag
He-he-he! Mélynyomó!
Igen, de hogy is tévesztehettem el?
Mellényomtam.
Különben ne is mondd, hogy rossz választás volt a sub, mert irtóra remek! Imádom! Komoly!
Millió köszönet! A márvány 13x26 cm-re 3 cm vastagságban kb. 1800 Ft körül van! Rablóbanda! A temetkezési vállalatnál voltam, de hihetetlen, mekkora üzletet csinálnak a halálból! -
helenne
tag
Halihó!
Milyen vastag márvány való egy erősítőre, úgy általában? 3-5 cm vagy vastagabb? Millió köszi! -
helenne
tag
Kedveseim!
Nyugodtan hagyatkozhattok Cifu "aranyköpéseire", mert van alapjuk. Hányjátok-vessétek........, és főleg fogadjátok meg! Én is ezt tettem és egy Yamaha 361 + mélynyomó boldog anyukája vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Nem cserélném fel gyermekeiem semmilyen másikra! -
helenne
tag
Szia Drága Cifu!
Hihhetetlen hála és köszönet a mélynyomó és erősítő tanácsok miatt! A sub felélesztette hamvaikból a szegény hangfalaimat. Főleg zenét hallgatok, de a pici 17 hós lányom azóta folyton táncikál, amikor beizzítom a State of Trance-eket.Nem is tudom, hoyg tud valaki meglenni mélyláda nélül? ;) Ezer és még ezerszer ennyi köszönet Neked! Asszem lesz még váltás a többi hangfal terén is, de csak fokozatosan.
-
helenne
tag
Van egy új verzió, bár még nincs mo-on..... YST-FSW050. Mi a véleményetek? ;)
-
helenne
tag
Úgy néz ki, nem jön össza a Yamaha FSW-100 sub, mert nincs már raktáron.
Ti melyiket ajánlanátok a "trónörökös" helyébe. Nagyon szépen köszi, mert eddig is szuper tanácsokat kaptam Tőletek!!!!!!!!
-
helenne
tag
OFFFFFFFF! nem tudtok egy extra, extra, extra halk billentyűzetet, mert a gépelésemre felkel a kishölgyem.
Olllyan drágák vagytok!
OFFFFFFFF!
-
helenne
tag
Lehet csökkenteni a magas hangokat, hogy inkább a mély érvényesüljön a centeren, frontokon és a surroundokon erősítő(rx-v361) segítségével?......addig jól jönne, amíg nem jön meg a sub.
-
helenne
tag
Sziasztok!
Megvan az erősítő, köszönet a tanácsokért! Beüzemelve és még hang is jön belőle!Lehet, hogy valakinek gagyi darab, de issssszonyú sok mindent tud, legalábbis szerintem!!!!!
Hát, lesz pár hét, amíg megismerem. Nagyon kell a mélyláda, mert nekem nem igazán tetszik így.
Az majd a jövő hétvégén, de már megrendelve, csak nincs készleten. Asszem, jó kis kombináció lesz.
Kösziiiiiiiiiiii Nektek!
-
helenne
tag
Hogy Te, Ti milyen tájékozottak vagytok!!!!!
Most veszi meg egy jó barátom, kollégám az erősítőt, de sajna mélynyomó nincsa raktáron(a Tiédre voksoltam ;), bocsi
). Majd vasárnap hozzájutok.
Az olllllyan soká lesz.
Már alig bírom kivárni.
Csak én vagyok így az ilyen dolgokkal? Úgy izgulok!
-
helenne
tag
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy a Yamaha rx-v361 van-e olyan funkció, hogy elosz mátrixban? Köszike!
-
helenne
tag
-
helenne
tag
huhhh, és árban melyik, ami jó is és relative megéri az árát? Mert ez a legfontosabb.
Sajnos!
-
helenne
tag
Most már csakis mélynyomóban gondolkodom, mert fontos a mély hangzás, uis a Dimarson többi hangfala 1 és ugyanaz. Semmi különbséget sem látok a center, front és hátsók között.
Ugyanúgy vonyít....vonyított mind.
Egyedül a basszus tett hozzá valami pluszot.
Ezek milyenek? Melyiket érdemes? Ha már csak mély, akkor kakaót neki!;););)
Clarus Alu Sub, Yamaha YST-SW030, Yamaha YST-FSW100, Clarus Poly Sub? Ti biztosan jobban átlátjátok, mert nekem nem igazán miondanak semmit az adatok.
U.i.: Nem lehet mindenki mindenben tökéletes, pedig igyexik. -
helenne
tag
Hűűűűű, srácok! Roppant mód le vagyok kötelezve, hogy ennyi remek információt kapok Tőletek! Meg is fogadom mindegyiket a magam módján, és az anyagi viszonyaimhoz mérten, esküszöm!
Szerintem remek kis kombinácót rakunk így össze! Tuti! Most péntek, vagy szombat de lesz az akció.
-
helenne
tag
He-he, a szomszédos dolgot ismerem.;) Én is szoktam hallani az ilyet, csak most már más is hallja.
Főleg zene, aztán később talán film is belefér.
Azt mondod, sima mélyláda a szett helyett? Csak az izgat, hogy 5 papír a különbség és mégiscsak nem lenne jobb, ha az összed Yamaha, min 5 dimarson, 1 yama?
-
helenne
tag
Köszi a tanácsod!
Hát igen, a hangtás mindenek felett! Lejjebb már írtam, hogy van 5.1-es hangfalam, csak a sub nem aktív és így nem lenne használható a Yamaha - RX-V361-eshez.A többi viszont használható. Ezért gondolkodom a YST-SW012 subon és a NS-P240 szetten...hála cifunak....;) Viszont extra összeget meg nem igazán szeretnék belefeccolni. Olyan kicsit több, mint kommersz hangzás kéne, mert eredeti dvd-ket nem igazán veszek. Igazából ilyen esetben érvényesülne igazán a hangzás, ugye?
-
helenne
tag
Ezek igazán komoly darabok!;) Gyorsan megnézegettem őket.
Nem vagyok szaki az ilyenekben, de én is elfogadnám. Off...Nálam is van egy jelenség, ami viszi a pénzt a 17 hós pici lányom, akit egyedül nevelek.
Épp most esz ki a drága rúzsflórás sajtomból.
A kis ínyenc!;) Tudja mi az élet!;) Szal ennyit a pénzköltős dolgokról, de azért valami nekem is jusson az élvezetekből, mert a kishölgy imád táncolni.
Azért messzemenően jobbak a hangfalaid, mint amit én próbálok összegyűjteni.
És a 7.1 mitől jobb? Annyival jobb, mint az 5.1? -
helenne
tag
Hát, igen! Nam lehet összehasonlítani azt az izgalmat semmivel, amikor az ember kezébe veszi a kis ketyeréit és lelkesedéssel dugdossa a kábeleket.;) Na, meg hogy várja, hogy milyen hang jön ki belőlük.....az én esetemben jön-e hang egyáltalán?
Különben összenézegettem az összes mélyet és hatalmas különbséget nem fedeztem fel. Igazad van, én is a 240-esre szavazok (vagy csak a sima sub, majd eldöntöm hétvégéig). És melyik a hátsó céltárgy nálad? Biztos valami remek kis darab!;) -
helenne
tag
-
-
helenne
tag
Yamada 6600 DVD-m van. Tudom, hogy nem új, meg nem is csúcstechnika, de valakinek csak erre futja.
Úgy nézem van rajta RCA kimenet (..., ha az a piros-fehér-narancs kombináció az....van rajta még video, s-video, 5.1 chanel, na meg a fent említett coaxial). Akkor a TV hangját is uígy kell az erősítőbe vezetni? Scart-RCA kombináció? Inkább kérdek az ilyen sazkemberektől, minthogy a friss gépezetből egy perc alatt roncsot csináljak.
-
helenne
tag
köszi a segítségeket, tényleg gongolkodom a Yamaha - RX-V361 + YST-SW012 kombinációban. Viszont az előző erősítőmön volt TV scart bemenet. Itt hová tudom csatlakoztatni (mert biztos létezik scart+banándugős végű kábel) a TV-t? DTV/CBL? De melyik? Meg optikai kábellel kötném össze a dvd-vel, de itt is hová csati? CD? Köszönöm szépen a választ! ....és szerintem még lesz egy pár durván laikus kérdésem, de ne haragudjatok meg érte.
-
helenne
tag
hűűűű, asszem gáz, mert passzív sub. Innentől kezdve ezt is dobhatom ki????
Menten agybajt kapok!
Írtam a dimarsonosoknak,. de sz@rtak rá válaszolni. Már 3 hete várok a válaszra. Bocsánat, de igencsak dühös vagyok!Akkor gőzöm nincs, mi a megoldás. Megvenni ki veszi meg, ha semmivel sem használható a hangfalszett?
-
helenne
tag
Hát igaz, lehet, hogy spór egy kicsit és nekivágok az újabbnak. Viszont a hátoldalán rajta van, ha kisebb elenállást használok, mint 8 ohm, akkor a gépen be kell állítani. Csak azon aggódok, hogy az 5 hangfal 6 ohmos, a subwoofer meg 4 ohmos. Ezt hogy érti meg? Nem valamelyik tönkremenni?
-
helenne
tag
....ja, és azért Pro Logic II is legyen benne (gondolom, én nem vagyok valami tájékozott, mert biztos van sokkal frissebb verzió, de jó ha ossza a hangot). igazából olyan 40.000-ig(..., de inkább kevesebbért) gondolkodtam, akár használtan is, csak működjön, legalább 5-6 évig és ne mint ez az ócska dimarson 2030, amit 2 éve vettem és most romlik el másodszor (évente egyszer), sőt már nincsenek hozzá alkatrészek sem!!!!!!
-
helenne
tag
Igazán leköteleztél, hogy válaszra méltattál!
A mély 4 Ω-os, a többi 6-os. Sajnos többet nem igazán tudok mondani, mert a leírásban csak azok az adatok szerepelnek, amit alul becopyztam. ....és házimozi erősítő lenne jó a dvd lejátszóhoz, meg ha van venne rádió, az külön szuper lenne. Semmi extra, csak saját élvezetre.Nem vagyok megrögzött gyűjtő és sokat sem akarok rá költeni, használt is bőven elég lenne.
-
helenne
tag
Bocsánat, hogy offolok!
Kipurcant a Dimarson 2030-as erősítőm, megjavíttatni valsz nem tudom, mert a szervizben azt mondták, már nem gyártanak bele alkatrész. Megmaradtak a hangfalak. Az lenne a kérdésem, hogy hogy vegyek hozzá erősítőt. Mit fontos figyelnem a választásnál, hogy ''együttműködjenek''? Nagyon köszönöm és ha valakit megbántanék, mert már volt ilyenről szó, akkor előre is bocsánat!
Tápfeszültség AC 100-240V, 50/60Hz
Teljesítmény felvétel 50W
Erôsítô Hangszóró kimenet
Elsô hangszóró 30W x 2 (6Ω) THD 10%
Közép hangszóró 30W (6Ω) THD 10%
Hátsó hangszóró 30W x 2 (6Ω) THD 10%
Mély hangszóró 50W (4Ω) THD 10%
Frekvencia átvitel 20Hz–20KHz
Jel-zaj viszony 80dB
Csatorna áthallás 60dB
Bemeneti érzékenység
ANALÓG 300mV
KOAXIÁLIS 0.5Vp-p (75Ω)
OPTIKAI Emissziós hullámhossz 660nm
FM vevô
Vevô frekvencia 87.5–108MHz
Tényleges érzékenység 12dB
Jel-zaj viszony MONO 60dB, SZTEREÓ 55dB
Közbeesô frekvencia kilökôdési viszony 60dB
THD 1.5 %
Sztereó szétválasztás 30dB
Hangszóró rendszer Impedancia
Elsô, Középsô, Hátsó 6Ω x 5
Mély 4Ω
Frekvencia átvitel
Elsô, Középsô, Hátsó 200Hz–20KHz
Mély 60Hz–300Hz
Kimeneti hangnyomás
szint
Elsô, Középsô, Hátsó 85d
Mély 86dB
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest