Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
kovi831 #2653 üzenetére
Próbáld megvenni
Fogadni is mernék, hogy nem kapni már ilyet. Meg oda is írták elég nagy betűkkel, hogy nem rendelhető.
De ha érdekel, most tökmindegy az ár, megbeszélheted vele. Nyilván ha azt mondod, 58e-ért újonnan kapni(persze nem kapni), akkor nem fogja azt mondani, hogy akkor is 55 -
jolti05
őstag
válasz
kovi831 #2645 üzenetére
Tévedtem, 6x125W az RXV640-es. Azt mondta a srác, hogy 5 éve 150e forint környékébe fájt, úgyhogy a "Meg mennyibe került ez újonnan?(Csak, hogy tudjam ez melyik kategóriába tartozik)"-ra nem hiszem, h ebből választ kaptál
Az irányár 50-55k lenne. Ha érdekel, esetleg megadhatom a telefonszámát, szerintem alkuképes az ár, aztán meg tudod vele beszélni, de most szólok, hogy kicsit határozatlan a srác, nem kell megilyedni a stílusátók
Sőt, egy 5.0-ás Conan szett is eladó azt erősítő mellett, na de ezt csak feldobtam, hátha érdekel valakit jó áronMod: Egyébként erről van szó, ha még nem néztél utána, csak szürke a kicsike: [link]
Mod2: Találtam az előlapról egy batárnagy képet
[link]
-
fury71
aktív tag
válasz
kovi831 #2650 üzenetére
Nekem se a kondi szállt el, hanem a hangszórók mentek ki, mindkét dobozban. Az egyik mélysugárzónak még égett szaga is volt. Azért cseréltem mert valszeg köze lehettett a gyári hangváltóknak a hangszórók hibáihoz.
Az hiszem darabja kb. 20ezer volt annak idején. A típusára már nem emlékszem. -
Ninoka
tag
válasz
kovi831 #2638 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor a Mac Audio ládád egy passzív sub láda. Ha így van, akkor nyugodtan felejtsd el ezeket az erősítőket, mert nem tudod rákötni! Ugyanis az 5.1-es erősítők nem 6x100W-osak, hanem csak 5x100W-osak , ugyanis ezeknek a sub kimenete alacsonyszintű kimenet, tehát mindenképp egy aktív mélyláda kell hozzá.
A Yamaháknak az a baja, hogy csak a front csatornákon lehet állítani a mély és a magas hangokat (legalábbis amiket én ismerek), esetleg a centeren van többsávos EQ, a háttérsugárzók pedig nem állíthatók..
A Denont nem ismerem.
Ha sokat hallgatsz zenét, akkor inkább vegyél egy jó sztereó erősítőt, mert nem véletlen, hogy a 2x50W-os régi videotonod jobban szólt, mint a 6.1-es HM erősítő. Én is csak azért vettem HM erősítőt, mert sokat szoktam koncert dvd-ket nézni 5.1-ben. Amúgy inkább vettem volna én is ennyiért egy jó sztereót normális hangfalakkal , és akkor nem kell külön sub sem. -
fury71
aktív tag
válasz
kovi831 #2641 üzenetére
Nekem anno tíz éve volt egy pár Jamo Studio 170-m és először nekem az egyik mély ment ki. Még garis volt és feladtam postán (azt mondták úgy is lehet) a hangszórót a megadott Budapesti címre. Már nem tudom milyen cím volt. Nem telt el pár nap és megérkezett, beszereltem ment tovább. Az jó volt, hogy nem kellett felküldenem az egész hangfaldobozt.
Aztán egy szilveszteri bulin kiment a másikból a mély és a magas.Eljátszottam ugyanezt. kérdés nélkül cserélték.
Végül fogtam és tettem beléjük normális hangváltókat így utána már nem volt gond. Elég gagyi kis IC-k és kondik voltak beépítve a hangfalba h.váltó gyanánt. Előtte lágy hangzású volt a Jamo (szerettem azt a hangot). Utána keményebb, karcosabb, de dinamikusabb lett. -
Dassler
őstag
válasz
kovi831 #2645 üzenetére
Ebben az árfekvésben mindenes erősítő nincs, de az Onkyonak elég lágy hangja van, a tuci meg a metál nem fog dübörögni, elenben vokális zenéknél elég szép, moziban is jó. Yamahából a régebbiek kicsit keményebb hangzásúak (mozi, metal, tuci az erőssége vokális hallgatható, kicsit ellenkezője az Onkyonak). Elmész meghallgatni egy Yamahát meg egy Onkyot hallani fogod a különbséget. A Denonhoz az Onkyo áll közelebb.Legalább 6x100W
ilyen erősítő nincs, max 400e árfekvéstől feljebb inkább
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
kovi831 #2638 üzenetére
[OFF]
én ajánlanám őt, de már annyiszor ajánlottam, ezért off
Régebben egy ismerősömnél onkyo 603-as hajtott olyan jamokat, mint neked van. és adott nekik szép "életet". nekem 505ös van, és ez is elég szép életet ad heco victa 500-nak.teljesítményben ugy látom megfelelne neked.(570w tápja van.asszem)
kipróbáltam 6 csatornás módban is lehet hangszínt állítani
sztem ne hagyd ki a meghallgatási listádról..
[/OFF]
ez nem akar off lenni...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a OnePlus 13T
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VoLTE/VoWiFi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest