Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
barcaforca #20797 üzenetére
HDMI control On-ba állitod utána HDMI setupban lehet beállitani mit tudsz továbbitani
-
törölt tag
válasz
barcaforca #20769 üzenetére
Milyen erősitő? Van mindnek HDMI setup menüje és ott meg lehet adni,mit küldjön át,mit vegyen le,természetesen csak azokat állithatod be amelyekre az erősitő képes. És értem ez alatt a fromátumokat is.
-
Vidala
senior tag
válasz
barcaforca #20406 üzenetére
Nem igazán tudom a megoldást, csak támpontot próbálok adni (leginább a sajátomból kiindulva).
Az erősítők érzékelik, hogy melyik csatlakozójukra van kötve valami, pontosabban, hogy van-e rajta jel (be van-e kapcsolva). Ha kap jelet, akkor a beállításoknak megfelelően csinál vele valamit. Vagy megszólaltatja, és/vagy továbbítja a megadott kimenet felé. De azt is érzékeli HDMI-n, hogy a kimenet pl. TV be van-e kapcsolva. Valami gond ezekkel lehet, mert ebből kiindulva az erősítőt kéne először bekapcsolni, de gyakorlati tapasztalataim alapján tulajdonképpen mindegy.Nekem egy dologgal szokott időnként "szívózni". Az XBox-omat kell néha kétszer bekapcsolnom, hogy rendes DD hangátvitelt érzékeljen, különben csak sztereóban szól.
Ezt én sem értem, de ez van.
Egyébként működnie kéne.
-
Dorian
félisten
válasz
barcaforca #20323 üzenetére
Majdnem mindegy ám, csak annyi, hogy koaxból azonos áron valamivel jobb minőséget kapsz. Veszprémben nem tudom, van-e valami spéci bolt.
-
Dorian
félisten
válasz
barcaforca #20320 üzenetére
Persze, hogy jó, nálam is külön HDMI-n és koaxon megy a kép-hang. Optikai helyett rövid távolságra inkább valami jobb koax-szal kösd össze.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest