- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FID
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy: Ha veszek egy 5.1 analóg kimenetes BD lejátszót akkor az önmagában dekódolja a dts stb?
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
FID
őstag
Rendben! Én csak gépről nézek filmet. (PC)
Cucc képen: Jobb oldalt Yamaha Natural Sound RX-V10Mk2 5.1 Baloldalt Yamaha Natural Sound RX-V10 Stereo.
A frontokat állványra raktam.
A 3m azért lehet szükséges mert lehet a gép máshol lesz mint most.
Ha kell az optika vagy koax akkor ezt megtudom oldani a Creative Extigyvel is mivel nem kell win hozzá önállóan működik. De most tökmindegy, hogy egy kábel megy bele pl coax mert onnantól, hogy rákötöm az erősítőre megint kell az rca jack.Ha több kellene mindenképpen beszerzek egy decoder stationt amivel az összes dolby DTS, +HD hanganyag meg a HDMI-k le lennének tudva okosítás gyanánt.
De ragaszkodom ezekhez az erősítőkhöz mert hozzák amit elvárok tőlük. Nem elhanyagolható szempont a méretük, és tudom egyéni, de a szépségük.
[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy sokat nyernék, ha ilyennel kötném össze a Yamaha 5.1 erősítőmet a jelenlegi 600ft-os hamák helyett? Ezeket amúgy is leakarom cserélni mert csak szükségmegoldásként vettem.
Számít a hossz? Mert 3m-eseket nézegettem, de megfelel az 1,5m is. Csak gondolván a jövőre.
-
FID
őstag
Így látva a mostani hsz-eket:
Sokat okosodtam mióta olvasom ezt a topikot. Hozzászólni nem tudok mert nincs meg a tudás mi jó mi nem. De a linkeket tipusokat amik vannak mindig megnézem, mert érdekel a téma. Nem régen vettem egy creative inspire digital 5700 szettet:
Hangzással nagyon megvoltam elégedve filmnél. Zenénél nem! Hozza a Logitech z906 szintet. Pedig ez 10 éves cucc. Optikán megy bele a hang. Egy Logitech z506ot váltott. Hatalmas előrelépés volt hangzás terén.
Viszont a hangfalakat nagyon régiesnek találtam kinézetre, ezért elkezdtem kompakt dvd kombók hangfalait nézegetni. Vettem is 17k-ért egyet +1 centert 3k +2 frontot mert vol olyan hangfal ami a szettből nem tetszett.Így van egy számomra megfelelő szett ami filmeknél teljesen szépen jól szól. Zenére annyira még nem viszont már továbblépésnek számít, hogy meghallom melyik zeneszám undorító minőségű youtubeon, és vannak olyan hangok amit kedvenceimben eddig észre sem vettem.
Ezt az egész hangcuccot felfogom amolyan starter kit-nek. Mert tudom amik nektek itt vannak a közelébe nem ér. De legtöbben mi azért jövünk ide, hogy azért a pénzért ami nekünk van és amennyit rászánunk annyiért kapjunk lehetőségeket. Mert vagy nincsen rá több vagy nem akarunk annyit rákölteni. És egy olcsó pc szettnél még a legalapbab bögre szett is jobb. A legolcsóbb 15éves házimozi erősítővel.
Eljutottam odáig, hogy amim most van pedig pár hetes! Látván a topikot sokkal többre vágyom! De ami most van az még tökéletesen megfelel játékra filmre. Zenére nem! Megtehetném, hogy vegyek 100k+ért Szettet meg erősítőt, de fölöslegesnek tartom mert nem használnám ki. És sajnálnám rá a pénzt!
Egérre 40k, Vizhűtésre 300k+ azt nem sajnáltam egyszerűn minden ember más és legtöbben csak tanácsért jövünk ide.Mert a meglévőnél többre vágyunk. Én is ha meglátom az aranyközép utamat amibe hangcuccterén beleszeretek nem habozok megvenni és a mostani egérmozim majd mást fog boldogítani.
Sajnos ez a topik is kezd átmenni hifi topikba ahol csak azt látni, hogy vegyél genius 1250b-t.
De még egyszer leírom: Mióta olvasom a topikot többre vágyom mint ami van hangcucc terén és ez jó dolog!
[ Szerkesztve ]
-
FID
őstag
válasz mivamma #100259 üzenetére
Hát igen! De nem a szettre vonatkozott a kérdés Érdekel a dolog. Ez meg még csak a kezdet, ha nem tetszik amiket össze shoppingolok, akkor úgy is elkap a gépszíj és rendes erősítő nagy hangfalak. Csak ott már az a kérdés van e rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest