- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. kérnék egy kis segítséget
Húsvétkor kicseréltem az egész wc tartályt, mert folyt belőle a víz, kiderült az egész olyan vízköves... megérett a cserére, igy kompletten cseréltem az egészet.jól is müködött eddig, de a gond az hogy nekem falra szerelt, fent van a lehúzó gomb, és kicsit fárasztó állandóan nyújtózkodni és nyomkodni a gombot. előzön lógott szépen egy zsinór, elég volt meghúzni. Lustaságból nem raktam vissza a régit, de most itt van az ideje.
Először másik madzaggal próbáltam, de nem volt jó, vissza raktam a régit, hátha segít hogy az kicsit vékonyabb, de ez sem lett jó
Ha húzom, nagyon feszül, szorul, szinte már majd le szakad az egész a falról.
Elvileg jól kötöttem bele, oldalt kiszedtem a kis műanyagot, és a lyukon megy be a madzag, rákötve a lehúzó gomb kis lyukára de mégis, miért szorul, mit ronthattam el?
Bár az is igaz, a régi gomb át lett alakítva, mivel a lyuknál meg volt törve, és lett rá fúrva egy új lyuk.[link] Ilyesmi van, asszem a magyar neve Liv Laguna, ha kell csinálok képet is róla
persze hogy erről a legegyszerűbb dologról nincs semmi leírás, és pont ez nem megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest