- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz T 1000 #60256 üzenetére
Szia!
Befelé nyílik az ajtó?
Mi lenne, ha az ajtó felett átfúrnád a keretet, bele egy csavar, a csavarra egy vastagabb , mondjuk 5-ös fémlemez.
Az egész szerkentyűt lazára hagyod, a lemez becsukott állapotban az ajtón támaszkodik vízszintesen.
Ha kinyitod az ajtót, a lemez lebillen a keret és az ajtó közé, és máris nem lehet becsukni.
A csavar külső végére is tehetsz valamit, úgy kintről is tudod mozgatni a reteszt, ha esetleg szükséges.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
veze
őstag
válasz T 1000 #59277 üzenetére
Olyan aljzatkiegyenlítőt kell keresni ami önállóan is teherbíró és nem igényel burkolást
. Nekem is volt ilyen gondom és végül is ez lett a megoldás
[link]
Beton letisztit, az alapozójával le kell kenni ( abbol 5 liter kb 4ezer forint) utána mehet rá
kb 3 mm vastagság már elég , nálam sincs több, és atom kemény.
A nagy mechanikai szilárdság miatt az FMI 50 végső bevonatként is használható.
Ejtettem már rá 5 kilós kalapácsot és nem lett a felületnek baja, nem repedt fel, nem tört fel.
Ennél nagyobb igénybevételnek otthon az udvarban nem igazán van kitéve. Bár azt nem tudom hogy autóról lecsöpögő sós lének hogyan áll ellen.
Murexin termékeket forgalmazó boltokban meg lehet rendelni, ha nincs is készleten, ( nálunk legalábbis nem volt az egész városban, gondolom az ára miatt nem nagyon keresett, és ha nem ilyen speciális igénybevételre kell akkor olcsóbbak is vannak pl ha ugyis burkolva lesz) de 2 nap alatt lehozta a bolt.
Én a garázst is ilyennel öntöttem le csak az még viz/olaj/benzin stb álló festékkel is át lett festve . Erre nálam is csöpög az autóról sós lé de a festék miatt ez nem okoz gondot [link] sima akár a tükör és könnyen tisztán tartható ( erre esett a kalapács és kibirta ( a festék is)[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz T 1000 #59277 üzenetére
Szerintem.
A leváló részek eltávolítása után nagynyomású mosóval patika tisztaságúra lemos.
Utána kültéri ajzat kiegyenlítővel (fagyálló ajzat kiegyenlítő) leönt.
Google keresés:
De majd az értőbbek kijavítanak ha nagyon mellé lőttem volna.[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest