- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Vertigo18 #55967 üzenetére
Hát sokszor volt itt már ez téma, de szerintem a barkács az barkács, a gány meg gány... És mivel mind a kettő benne van a topik címében (sokszor nehéz is lenne megtalálni, hogy hol is van a határ a kettő között), ezért szerintem megférnek egymás mellett a kicsit minőségibb munkák és az igazi vérbeli gányolások (mert azért ezek amiket például most én linkeltem baromira messze vannak a minőségi munkáktól, pusztán csak "jobban sikerült barkácsolások" semmi mások)...
Nekem lassan éppen abból van már elegem itt a PH-n, hogy mindennek külön topikban kell lennie, így aktívnak kell(ene) lennem vagy 20-ban, miközben az emberekben sincs mindig nagy átfedés, így lehet pont azok nem látnák akiknek a legjobban szeretném megmutatni. Annak meg hogy emiatt valamit 2-3 helyre linkeljek be keresztbe megint nincs értelme, mert hát pont az lenne ugye az eredeti célja a külön választott topikoknak, hogy az a bizonyos valami ne oda kerüljön hanem egy másik topikba, de így meg mégis oda kerülne. Szóval nincs sok értelme a túl nagy fragmentálásnak. Persze szigorúan magánvélemény...
FX 70: nekem is régi álmom, de most egy darabig biztosan nem tudok a gépre költeni. Jelenleg is passzív a cucc. Kiszolgál a jelenlegi hűtővel is...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1050W Thermaltake TPG Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- Asus ROG Strix 850W G (850W,GOLD)
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest