Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    Nu helyzetjelentés a Dremmelem...akarom írni PFBS 160 B2 Parksikde hálózatis multicsiszolómról.
    Kb 3 hónap és kb 6 alkalmas használat után valszeg az álló rész befogatása elengedhetett, mert az első kereplés után, most már el sem indul ha fizikailag nem pont olyan szögben tartom hogy a gravitáció besegít.
    Sokan panaszkodtak arra hogy típushiba, amikor vettem 1-et vissza is vittem mert annyira kerepelt hogy egyből leesett ez a probléma (egy másikat meg a hihetetlenül táncoló tengely miatt vittem vissza).
    Viszont jelenleg nincs a boltban, továbbá céges vásárlás szal kellékszavatosság lesz a szervíz-en keresztül, meglátjuk hátha küldenek egy friss, probléma mentes darabot németből. Eddig legalábbis a teljes csere a tapasztalat velük, nem éri meg ebben az árktegóriában szétszedéssel és javítással vacakolniuk.

    Csak megérte volna 4-5k huffal drágábbért venni alapgépet. :S

    Pedig mostanra már kitapasztaltam az olcsóságából eredő hibáit, pl hogy szerszám behelyezéskor nagyon oda kell figyelni a tengelyre, mert különben elégeted a fémfúrókat, pont annyira üt. De pl fém vágókorongok terén, az 5k hufért külön vásárolható szettben lévő egyel vastagabbal ár-érték arányban elégségesen lehet vágni PC gépházat(vastagabb acél házat is), ahova már nem fértem oda mini-flexxel.
    A legvékonyabb koronggal megint vigyázni kell, ahhoz pontatlan a tengely.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák