Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Na a múltkor Sokimm hozzászólása után rájöttem, hogy nagyon lazára vettem a figurát, hogy a műhellyel már nem haladtam semmit sem. Mivel ezt elfogadhatatlannak tartottam, ezért ma elkezdtem a műhely rendbeszedését.

    Elkészültem a meglévő faldarab kibontásával és a törmelék kihordásával (eredetileg két belógó fal volt, látható a képek között, de nem tetszett úgy). A munkaasztalom fő vázát is összeraktam és egy komolyabb rendrakást is megejtettem a műhely másik végében.

    Az asztal jobb szélén látható függőleges oszlop után majd egy 1,2 méter széles, 1 méter mély és földtől a plafonig tartó, zárható polcos rész lesz kialakítva és felosztva 3 polcra. Ide jönnek majd be a porra érzékenyebb gépek, így a középső polcra kerül a műhely számítógépe, a felsőre a CNC lézergravírozó, az alsóra pedig a 3d nyomtató, mivel ez lesz amikor akár 10-15 órát is el fog dolgozgatni magában. De ezt a részt már nem volt időm ma elkészíteni, így is most értem haza holnap pedig már dolgozom.

    A házzal is haladtam természetesen, de az ott végzett munkák nem voltak túl jelentősek, inkább csak amolyan tessék-lássék végeztem el pár dolgot, hogy azért ne érhesse szó a ház elejét, hogy nem csináltam semmit sem.

    Még a hétvégén ki fog kerülni a bontandó autó is, mivel időm nincs vele foglalkozni a helyet viszont foglalja, ami most jobban kellene nekem. Mivel kitakarítottam a nagy fészert (úgy 60 m2), így simán át tudom oda tolni és majd a bontást tudom ott folytatni, ha lesz rá időm. :K

    Hamarosan lesz helyem, így a CNC marógép és a nagymotor is átkerülhet végre a helyére, valamint bele tudok fogni az eszterga szánszerkezetébe is, amihez eddig lényegében hozzá sem fértem. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák