- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Eléggé hangoska lett a Zalman Z1 házamban elől a venti amit gyárilag kaptam hozzá. Szeretnék egy jó légszállítású kis fix RPM-el rendelkező 12-cm-es darabot hozzá. Hátulra napokban vettem egy SCYTHE Slip Stream 500RPM-es ventit. Nem morog és halk egyelőre. Szellőzteti normálisan a házikót. Előre picit erősebb darab kellene h hűsítse a 2 winchestert. 800 RPM körüli. Alaplapom biosaban vmiért nem tudom leszabalyozni csak a proci ventit, a többit nem engedi a Biostar 990fx lapom uefi-je
nincs ilyen opció hw monitornal
Szóval ezért kell a fix rpm. Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
Igen bevállt. 1000 RPM-ig nincs hang, utána 1200-on viszont ez is tornádó. Motorhang zéró, csak ugye a szélzaj az brutális
Szal valszeg veszek egy tesót előre mert annak a Swif2-nek semmi légszállítása sincs kn. Cserébe tényleg nem hallod azzal a 8 dB-el
Azt a Nanoxiat meglesnem csak ott ahol vasarolok nincs. Este meg munka utan mas nem fer bele az idombe.
-
ló úr
őstag
Mit ajanlassz akkor nekem? A Swif2 helyere esetleg vmit? annyi h azt szabalyozni nemtudom mivel molexre van kotve. microatx lapom van es csak 2 ventri hely van rajta abbol az egyik a procie, a masik meg a hatsoe. Szal vagy vmi olyan kell ami potival szabalyozhato es adnak is hozza, vagy ajanlj potit meg vmi durva jo ventit ami szabalyozva is franko 12cm meretben.
-
ló úr
őstag
Van egy Zalman Zm-Z1 házam. Előre 2 db. 1-es venti szerelhető, de a fentebbi csak slim lehet, a sima nem fér be atz előlapi usb csatik miatt. Oda szeretnék egyet az alatta levő Coolink swif2 1200 800RPM-hez. Lehet h így elég lenne a 800-as is? Ez közvetlenül a VGA-ra tudna így irányulni. Hátul meg ugye ott a tegnap vásárolt Enermax Twister Pressure. Az a baj, h elég forrófejű VGA-m meg procim van, és kell a szellőzés, mert erősebb gépigényű játékoknál jó meleg tud bent lenni. ( Fx4130 125w tdp, gtx560ti oc msi twinfroz 170w tdp
) Procin egy nagyon faja kis hűtő van ami röhögve elviszi, csak ugye minden hő. A tápom alul van, szal az nem befolyásol semmit, am is egy CM V450s 80+Gold táp, ami alig termel hőt
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Megvettem az Enermax Twister Pressuret. Semmi motorzaj még 1800 RPM-en sem, viszont ezen a legnagyobb fokozaton hajszárítóként is tud üzemelni. Durva kis jószág. Én az 550-1200- ra állítottam be és ~900 rpm-en használom. Így 0 szélzaj, 0 hang semmi, meg kell nézni h megy e és kb 48-50 cfm így a légszállítása gyári adatokból kiindilva. Megéri azt a ~4000 ftot
Más. Tudsz esetleg SLIM 120mm-esben vmi jót és halkat?
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Erről mi a véleményed ház hűtésre? [Enermax Twister Pressure]
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Szeretném ha ajánlantok nekem halk motorzaj nélküli nagy légszállítású 120mm-es házventit. Első körben ezt néztem ki de ha tudtok jobbat hasonló áron ne tartsátok magatokban.
[Be Quiet Silent Wing] Ebből a boltból szeretnk vásárolni, szóval az itteni kínlatból ajánljatok kérlek! Az ár másodlagos, természetesen emészthető, emberi határokon belül
Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini PC
- AI: Európa lemarad, nincs elég adatközpont
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Lian Li UNI FAN AL120 ventilátor szett, újszerű állapotban! UTOLSÓ DARAB!
- Eladó Noctua NF-A12x15 PWM Chromax
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest