- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Léghűtés topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
fraser87
csendes tag
nézz körül a revoltec , aerocool és a sharkon hivatalos oldalain majd kérdezz rá az árakra virkirnél, én is ezt csináltam, nem vártam a sültgalambra
-
xXxPongi
aktív tag
Én ráérek
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
Változás !
-csövek: neon, fény (majd válogatok)
-nagyon halk ventillátork amik (20db környéki max), vagy ledesek, vagy uv-sak (8-12cm)
-a kettő kombinációja is érdekelne: Kör neonos ventilátor
Késöbb: (de most is várok rá ajánlatokat)
-előlapi panel: usb, füles- és miki-csati, ledes, kijelzős, ventis... féle kellene
-uv-s kábelek: sata, floppy, ide (talán narancs, vagy sárga)
-harisnyák (nem az asszonynak lesz)
-uv-s cső vízhűtéshez (vagy/és uv reagens folyadék)
stb. -
xXxPongi
aktív tag
festék megoldva!
Jöhet a többi! -
xXxPongi
aktív tag
up
-
Gatya
senior tag
Előlapi usb kivezetés és mikrofon kivezetés van. HP házból valók van jónéhány darab
Ha érdekel írj privit.
-
xXxPongi
aktív tag
-
xXxPongi
aktív tag
ez is egy megoldás, de nem tennék vastag réteget, mert annyim volt, hogy kipróbáljam milyen és a kocsi kerekét (nem a gumit ám
) már százszor átfújtam vele, és nem létezik, hogy pont egy házra ne lenne elég aminek 1/3 plexi és két szinből lesz
(ecsetes xerintem felejtős, bár már nekem is eszemben volt, de tudom, hogy hogy fog kinézni utána)
azért köcce !!!
(esetleg a festésről küldhetnél képet) -
mm00
aktív tag
ha boltban vennél spray s festéket figyeld meg hány négyzetméterre elegendő! én nem néztem még és csak 1 négyzetméterre volt elég! 1000Ft volt és szívtam mint állat! Vettem utána ''ecseteset''! az vmivel jobb voolt! csak bőségesen kellett használni! (Csak éjszaka a festékszagtól beledöglöttek a szúnyogok és újra kellett festeni!)
De most F@xa mert olyan mintha egy térkép lenne az oldalán, a festéket direct úgy húztam! (Ebből 15 m2 re elengendőt vettem de alig maradt belőle! Igaz mindent 2 szer festtetem! Ez jó volt egy up nak!
-
xXxPongi
aktív tag
biztos, hogy van valakinek festéke, de ha most ahhoz új topicot nyitok akkor szájbarugnak
mert nem megértőek
-
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
hát senkinek sincs festéke? nem hiszem el
-
fraser87
csendes tag
ha világító hűtő venti kell amelyik csendes és jól tolja a levegőt akkor virkirt ajánlom neked, tőle rendeltem aerocool silver blade2-es és nagyon butál. Majd még rendelek tőle 2őt mert király. 900/darab!
-
xXxPongi
aktív tag
Akril spray is tökéletesen megfelel!!! (autó, motor,stb.)
-fekete és piros, nem kell teli flakon sem -
xXxPongi
aktív tag
up
hátha -
xXxPongi
aktív tag
up
-
xXxPongi
aktív tag
valaki?
-
xXxPongi
aktív tag
Először is festékre lenne szükségem.
Gondolom bemehetnék venni a boltba mármilyen jó kis akril spray-t, de reménykedem hátha van valakinek otthon még pár ml fölöslegesen, vagy akár speciálisan ilyesmire szánt cuccokat is szivesen fogadok (pl. metal szinkeveréket is)
-feketére és pirosra(árnyalatára) lenne szükségem
-emellett mindenféle uv festék is érdekelne, nem csak házra hanem más kellékere is (pl. uv-s körömlakk, bármi jöhet) +találkoztam olyan uv-s festékkel ami csak uv lámpa alatt látható (tiszta festék volt a kezem és nem láttam rajta semmit, amikor meg beszereltek a srácnak az uv csövet, akkor full világított a kez. Akkor is moss kezet, ha nem látod a bacikat!!!)
Késöbb: (de most is várok rá ajánlatokat)
-előlapi panel: usb, füles- és miki-csati, ledes, kijelzős, ventis... féle kellene
-uv-s kábelek: sata, floppy, ide (talán narancs, vagy sárga)
-nagyon halk ventillátork amik (20db környéki max), vagy ledesek, vagy uv-sak (8-12cm)
-harisnyák (nem az asszonynak lesz)
-csövek: neon, fény (majd válogatok)
-uv-s cső vízhűtéshez (vagy/és uv reagens folyadék)
stb.
Ami a lényeg, hogy nagyon bolti ár alatt kellenek a cuccok, egyébként nem
Lehet használt. Fél üvegnyi, palacknyi...
Vehetünk együtt valakivel festékeket és megosztjuk stb.(a jó ph család)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest