Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Köszönöm a tanácsot, de az a része, hogy a bánya és az olvasztó sokáig nem fog kelleni sajnos nem igaz. Már most is rengeteg olyan hirdetés van, amiben ezüstöt és platinát kérnek. Ezeket mindig letépkedem.
De inkább hallgatok rátok, és a csónakot nyitom ki.
Ja, és még tortasütőm sincs. Szerencsére a tortás kérések nem olyan gyakoriak mint például a "fémesek". Szerintem a tortasütő lesz a következő a csónak után. Vagy a juice mixer?
Az a baj, hogy sokkal gyorsabban jönnek az új dolgok, mint ahogyan a pénzt össze lehetne szedni a megvásárlásukra. -
TopGun
csendes tag
Koszi! tudna segiteni valaki, a raktaram es a magtaram boviteseben? kellene egy deszka, meg egy szigetelo szalag. Jo lenne a teruletet is nagyobbitani,eleg sok a fa, meg a ko, azt nem tudom, hogy hogy lehet fureszhez jutni? Ha nem vagyok belepve facebook-ra, akkor hogy tudlak felvenni baratnak, vagy hogy talallak meg? ma lettem 10. szintu!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest