- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Drughi #20940 üzenetére
Nagyon köszi
Tényleg jól megugrott az ára, de sikerült végül szerezni helyette másik két fiatal kapust, nem annyira jók mint akit linkeltem, de azért megteszi.
Lenne pár kérdésem még, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Mekkora kerettel dolgoztok? Beszereztem pár tapasztaltabb játékost, jelenleg 27 fős a keret, gondolom érdemes lenne eltanácsolnom néhányat. 20 fős keret elég lehet vagy még ennél is szűkítsem le jobban?
Ifi játékosmegfigyelőből mennyit alkalmazzak? Lehet, hogy túltoltam mert jelenleg hármat alkalmazok.
Mikor érdemes nekem mint kezdőnek leigazolnom egy ifit? Milyen adottságai legyenek?
Őt leigazoltam, de így utólag gondolom nem kellett volna[link]
A játékosok képességei fejlődnek valamennyire edzés nélkül is, vagy csak az edzett képességek fejlődnek? Teszem azt én most védés edzést tolok a csapatnak, de ha játszik folyamatosan egy 17 éves csatárom, akkor neki a mentális képességein kívül más képességei nem fejlődnek?
Bocsi ha olyat kérdezek ami a hattrick "szabályzat" leírásban benne van, elolvastam mindent de lehet valami elkerülte a figyelmemet vagy nem ragadt meg a koponyámban.
Nagyon köszi a segítséget.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
Drughi #20938 üzenetére
Igen most kezdtem. Nagyon régen már játszottam 2-3 szezont, de valami miatt abbahagytam, de konkrétan már semmire sem emlékszem.
Ilyen fiatal kapusban gondolkodjak vagy azért szánjak rá többet? [link]
79 000 eft van jelenleg a kasszában.A barátságos meccseken a teljes keretet rotáljam? Szóval igyekezzek létrehozni egy csapatot a barátságos és a tétmérkőzésekre is?
-
Sixkiller6
őstag
válasz
Drughi #20932 üzenetére
bő 20 éve kezdtem, akkor nagyon sokáig játszottam, most elővettem.
eszméletlen h mekkore infláció volt, akkor egy 10-11es játékost alig tutdtam megvenni több év játék után, most meg 10-30 millió körül vannak.
Elindítottam az ifiakadémiát, épp most találtam egy 15 évest aki remek szintre mehet fel. ebből már akármi is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest