Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #18370 üzenetére
HO mellé csak.
De van benne egy-két táblázat és grafikon, ami kicsit más szemszögből adja vissza a statisztikai adatokat.
Például a specialitással rendelkező játékosok, hány meccsen játszottak, ezeken hány SE-t kaptak (ebből mennyi végződött góllal és mennyi nem).
Meg például a meccseid alapján melyik SE-re nagyobb a lehetőség.
Szerintem érdemes regisztrálni. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #18254 üzenetére
Úgy lenne jó, ha már van pénzed, és elkezded építeni a jövő csapatát. Kezded a kapussal, majd vele együtt a védelemmel, aztán folyt. köv.
Nálam a terv az , hogy jsz után átadás jön. Ekkor jönnek a fiatal csatik is. Utána védekezés. Itt a középpályásaim, pár új védő tehetség és 2-3 kapus kapna védekezést.
A kapusokból egy maradna végleg a csapatban, a többi menne piacra a további "tervgazdálkodás" elősegítése érdekében
Elméletileg kéne majd pontrúgás is, de egyelőre ismételt jsz van majd tervben, amikor a kp-kat elkezdeném max-ra járatni.
De messze van még az, meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
Gonosz15
aktív tag
válasz
plus44 #17552 üzenetére
Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon...
Na jó csak vicceltem
Nem titkolózom, tessék.. de aztán nem mutogatni az ellennekhttp://kepfeltoltes.hu/121228/ht_www.kepfeltoltes.hu_.png
Egyébként nem tudom, rendszeresen játszatom a kezdő 11-et, néhányukat bari meccsen is, de oda inkább a fiatalokat küldöm. Ritkán megy le sok játékosomnak egyszerre a formája, van, hogy lemegy egyiknek másiknak középszerű és az alá, de ilyen 4-5 -nek egyszerre még nem volt azt hiszem. Aztán fene tudja, lehet csak szerencsém volt eddig
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #17402 üzenetére
Nem tudnék rá mit mondani, ez az új fejlesztés az automata licit nem rossz, de igazán jöhetne egy újabb meccsmotor, vagy szimuláció fejlesztés...mert ez a HT ami most van ez már saját magának generálja a bugokat... sokáig nem mehet ez így szerintem.
Az árak is nevetségesek...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #17371 üzenetére
de a válasz az volt: nem baj
Na, ezzel nem tudok vitatkozni
Valami csak lesz. Kemény dolog ez az U20-as dolog, főleg kapusnál, mert belőlük max. 2 lesz behívva.
Tehát hogy felvedd a versenyt a remek edzősökkel, illetve a behívás pillanatában még a formák is topon legyenek...Én mindenesetre szorítok
Nálam pár kp-t megfigyelnek (4 db-ot), de szerintem egyikük sem lesz behívva. 3 nagyon jóm van, ebből 1 Erőteljes, 2 meg spec nélküli. Az egyik specnélkülimet nem is figyelik, de lehet neki a kora nem jó.
Van mondjuk 2 Jól fejelő megfigyeltem is, de szerintem ők sem jutnak el oda.
Nem áltatom magam, ha bekerülnek jó, ha nem az sem baj. Magamnak akarom őket hosszútávra. Nekem most belefér az 5% erőnlét és a visszaesés alacsonyabb osztályba. Mondjuk ha azt mondják, hogy tuti nem kerül be egyik sem, akkor nem emelném 16%-ra az erőnlétet, hanem pl. csak 8-9-re. De lehet hagynám még egy darabig 5%-on. Fene tudja.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #17369 üzenetére
Ez igen speciális eset. Szerintem lehet velük egyezkedni. Gondolom volt már ilyen, hogy eltérő korú esélyes srácokat edzett valaki.
Mivel ez eltér az átlagtól, így külön megvizsgálják a dolgot. Max. nem védést kérnek a holtszezonban, hanem pontrúgást, és a 2-es számú kapus megy mezőnybe pontrugónak állítva. Így mindketten megkapják a 25% bónuszt. De lehet, hogy védekezést kérnek. Fene tudja.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #17347 üzenetére
Uh, részvétem
Nekem ma valahogy összejött a győzelem, idegenben. Persze ennek ára volt, 2 heti sérülés, edzett poszton.
Látom főmákos megint mákol. PIC-elve nyert
Nem akarok soha egy csoportba kerülni vele
Patricknak jó napja volt, DopeBob, Dávid és BazdElőre meg majd jövőhéten javíthat.
SpeedHs pedig közelebb állt a győzelemhez az értékelések alapján, de hát sajna.. -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #17268 üzenetére
A kapust nem tudtam edzeni, mert egy másik kapust (Hösh-t) edzettem, akit felhozván 66 milláért adtam el asszem. Tehát Ő rajtam maradt. Asszem középszerű védése volt, és jó a max-sza. De őt már nem edzettem, mert nem végeztem volna vele 17/0-ra. Így maradt a kapuba, most meg 19 éves lett, és könnyes búcsút véve, elküldtem ping-pongozni
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #17266 üzenetére
Jó erős védelmet csinálnak a suhancaid. A védők, de a kapus is brutálnak tűnik.
Az egyik szélen összekaptam egy támadást, ami átmegy a védelmeden, de 4 védővel sincs már olyan védelmem, mint anno 3-nál, a jó kapusommal. Kb. 2 hete kellett kirúgnom, mert 19 éves lett
Sebaj, most úgy is ki fogok kapni párszor, nemsokára már nem csak a védelmem, hanem a középpályám is gyengülni fog.
Pont mire Patrick-kal egy csoportba leszek
Bezzeg, mikor a srácok 200 fölött hozták a Hatstatot, akkor nem futottam össze Patrfickkal
Zs
-
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16999 üzenetére
Készpénz: 3 052 811 eFt (3 082 786 eFt)
Ehhez elméletileg egy darabig nem nyúlok. Majd ha a kp-im megütik a titáni szintet, veszek 6 db speces-titáni csatit, és tolom 2-5-3-ban az átadást. Utána eladok 3 csatit és ha tudok, veszek 2 fiatal titáni kapust, plusz a jelenlegi kp-imnak (és felváltva kapusoknak) adom a védekezés edzést. Bár ez még változhat.
Utána ha megvan a védekezés, vagy megy a pontrugás, vagy nem tudom. Az biztos, hogy akkor még mindig lesz egy kapus, akit piacra dobhatok eléggé fullosan.
6 kp + 2 kapus, tehát marad még 2 hely a védekezésre. Én megpróbálom kihasználni az edzett posztokat, lehet oda veszek fiatalokat, vagy akadémiáról hozok fel (ha lesz), és belőlük is tudok "élni"
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16993 üzenetére
Abból 1 milliárdot eltapsoltam
1.080.754.000-át költöttem az edzett posztok feltöltésére. Mindezt úgy, hogy belső kp poszton 3 srác is a saját ifiakadémiámról jött
3 fasza kis kp-t vettem, ebből 2 Jól fejelő, 1 spec nélküli.
4 fiatal ütős kis szélső (akikből 2-t lerúgott r0by), 2 Gyors, 1 Jól fejelő, 1 Kiszámíthatatlan.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16977 üzenetére
Eljön a mi időnk is egyszer, nem csak az ilyen nagy sör hassal rendelkező embereknek áll csak a világ.
6 szezonig szinte sosem volt pénzem. Csak edzettem, illetve ha volt egy jó ifim, vagy spóroltam a kupameccsek bevételeiből, abból intéztem kisebb vásárlásokat. Sose tudtam volna olyan kaliberű (fiatal titáni) srácokat venni, mint Ti
Aki jó játékosaim voltak, azokat mind én edzettem ki. Eladtam 10 srácot 4.193.336.000-ért. Aztán most csücsülök a popsimon, visszaesek VI-VII-be és majd pár szezon múlva ismét lesz valami
Zs
-
-
Patrick
addikt
válasz
plus44 #16977 üzenetére
Nem tudom, aki most van nekem, még 3 szint és titáni lesz, eladom, mert van jó védekezése is, kv vagyok mennyiért megy el. Aztán maradok a sima kapusedzésnél. Egyet eladok, veszek egy kp-t, egyet eladok veszek még egy kp-t. Az 1. számú kapusom nekem is erősebb lesz. Aztán amikor meg van az 5 kp akkor jöhet az agyalás, miért kapom a legtöbbet...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16957 üzenetére
Dávid, meg sem köszöntem, hogy a stadionodat "amortizáltuk"
Dánke süni
Azért ez az erőnlétes dolog logikusnak tűnik, de nem biztos, hogy így is van. Előző szezonban is marha sok sérülésem volt, pedig akkor megfelelő-remek erőnlétek voltak a 12%-os beállításnak köszönhetően.
Tudja a fene miért van ez
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16933 üzenetére
Szerintem ilyenkor még nő, mert még benne van a lehetőség.
A 20%-os bónuszcsökkentésen kívül csak az öreg játékosoknak szokott csökkeni a fizuja. Szerintem ez képességfüggő is. Tehát ha még van lehetőség a fejlődésre, akkor a rendszer adja neki a lóvét.
Ez IRL példával lehetne olyan, hogy mondjuk a munkáltatónknak kevesebb járulékot kell utánunk fizetnie, hogy jobban ugráljon a piacon, de ettől Te még jan.1-től ugyanúgy elvárod, hogy kapj fizuemelést.
Aztán ha kiöregszel, már kevésbé tudnak úgy "leterhelni", mint 20 évesen, többet hibázol, lassabban és kevesebbet termelsz stb...
...akkor ha nem rúgnak ki, hát nem kapsz annyi emelést (asszem fizetés csökkentés az elég sok mindenhez van kötve, bár kormányunk rendesen belenyúlt most a munkatörvénykönyvébe, jócskán a munkáltató felé billentve ezzel a mérleg nyelvét).Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16771 üzenetére
A poén, hogy átjáróház a stadionod. Tehát a beleegyezésed, tudtod nélkül bárki játszhat benne. Amortizáció felléphet (pl. ha véletlen rúgok egy gólt r0by-nak, a szurkolói szétszedik a stadiont
), de általában a használatért is szokás fizetni.
Ezt még újításba be lehetne adni.
Normál esetben (IRL) ha valaki a tudtom nélkül a stadionomban játszana (ingyen
), már rájuk lenne indítva a locsoló, és az őrző kutyák el lennének engedve
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16584 üzenetére
Van egy saját nevelésű ifim a felnőtteknél: 360096972
Spec. nélküli, de remek jsz-szel hoztam fel 17 éves 0 naposan.
Most 17 éves 60 napos, és így néz ki:
Játékszervezés:__9/20 nagyszerű
Szélsőjáték:_____4/20 gyenge
Átadás:_________5/20 középszerű
Gólszerzés:_____5/20 középszerű
Pontrúgás:______5/20 középszerűElméletileg 17 éves 93 napos korára kiemelkedő (10) lesz jsz-ből (ha nem sérül le). Árbecslő most kb. ilyet dob ki:
Középár 135 000 eFt
Átlagár 163 200 eFt.Szal nem tudom, mitévő legyek. Eladjam a spec nélküli tehetségem (magas monoskillel), és beépítsem a tökéletes speces (Jól fejelő) multis srácomat.
Szerintem hosszútávon a multis beépítése a jó, de majd még megpróbálom kiokoskodni...
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16578 üzenetére
Szerinted mennyire örültem volna, ha fiatalabban jön hozzám?
Mátyás Erényi (129903438)
17 éves és 8 napos, következő születésnap: 2013-01-26A játékost 62 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-12-15.
Specialitása: Jól fejelő
Csapat: sörpocak
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-08-25 00:16 (50 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei:Védés: 2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék)
Védekezés: 2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék)
Játékszervezés: 7/86/7 megfelelő (maximum jó)
Szélsőjáték: 7/86/7 megfelelő (maximum jó)
Átadás: 5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Gólszerzés: 5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Pontrúgás: ismeretlen
Így is megfontolom a csapatba építését...
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16523 üzenetére
Na de ha egyszer felveszik a címeres mezt...
Látod Szemancsiknál majdnem elsírtam magam
Igaz, ott más volt a viszony-helyzet.
Én is már 5%-kal edzek, és nem érdekel, hogy most pár szezonig csöcsre megyek. Ami éltet, hogy egyszer úgy, de úgy meglódulok...
...hogy lehet kibukok egy V-ödös osztályozós helyről -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16510 üzenetére
Sz@r ez
Mindenféleképpen "erősebb", vagyis előtted rangsorolt csapatot kellett volna fogadnod. Ilyenkor kérdés, hogy milyen erőset, annak van-e "A"-"B" csapata, muszáj-e edzés miatt gyengébb felállást alkalmaznia stb...
Akihez én megyek jövő héten, pl. ugyanavval a csapattal játszik bajnokin és kupában is. Barátságos meccsei rég voltak. Tehát sz@pacs az is.
Nézd meg Cartoon Herost, kivert egy IV-edest
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16502 üzenetére
Sajnálom Dávid
Nem is feltétlen a eredménnyel van baj, hanem a párosítással. Hogy már most az elején odab@szott neked egy ilyen brutál csapatot. Igaz, hogy VI-odos, nade wazze, csak pislogok, mit vitt fel a pályára idegenben. Gondolom még lehet PIC-elt is, de ez nem biztos, és tul.kép. mind1 is
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #16453 üzenetére
Én mostanában kicsit másképp fogom fel a dolgot.
Ugye manapság minden egyes héten szeretett kormányunk kitalál valami újat, jobbat, és beadják a jó népnek.
Nah, ugyanez a HT. Várok minden egyes bajnokit, kupát, barátságost, hogy most mégis mi a búbánatért nem fogom tudni legközelebb a legerősebb csapatom kiküldeni. És mindig ki tud velem b@szni ez a játék, mindig ki tud találni valami újat, csak, hogy ne nyerjek még véletlenül se. Ölég kínos ez a HT..
Elég csak az előző szezon utcsó bajnokimat megnézni.. -
r0by
addikt
válasz
plus44 #16449 üzenetére
Ááá, nehogy 'aszidd
Így jobban fogsz idegeskedni
Most én is nézegettem HO-ban, hogy hogyan is kellene felállni. Vazze, ki fogok esni.
Benyomtam PIC-et, meg az A csapatos középpályát. Így is csak középszerű kp-t tudok összehozni, így 2-5-3-ban ellentámadás fog menni. Kérdés, hogy mennyire lesz itt 2 védővel CA..Jah, hajrá Balu!
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16436 üzenetére
Óóóóhogyaza...
Ryan Tax:
2012-05-27
03:51 33. szezonban a VI.622 (Magyarország) gólkirálya lett 20 góllal.
2012-05-05
15:30 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!
2012-02-04
17:25 32. szezonban a VI.622 (Magyarország) gólkirálya lett 15 góllal.
2012-01-21
2011-11-23
09:45 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!
2011-07-30
15:30 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!Levente Zrínyi:
2012-09-15
17:22 34. szezonban a V.224 (Magyarország) gólkirálya lett 10 góllal.
2012-08-18
2012-07-07
15:30 Mesterhármast ért el egy mérkőzésen!Na kérem
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16433 üzenetére
Mi az, hogy szar csatárokkal?
Ryan Tax és Levente Zrínyi nevét rettegi mindenki, aki csak találkozott velünk
Zrínyi kirohanása most szombaton is megtörtént. 46. percben bejött, 47-ben már gyorsan elszaladt, és csodásan szépített
A védelmem meg igenis jó. Csapnivaló értékelést kaptak ugyan a legtöbbször, de rengetegszer hárítottak nagyszerű-kiemelkedő támadásokat
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16380 üzenetére
Én ezért félek a kapus edzéstől. Sima piacra edzésből nem tudom, hogy lehet megélni, és haladni is előre. Amit én csinálok (ill. tervbe van véve), ott a piaci áraktól függetlenül felépítem a csapatot.
Tehát az edzésem nem csak pénzt fog érni valamikor, hanem közben folyamatosan "odaverős" lesz a brigád.Igaz ehhez most egy nagy visszaesést kell véghezvinni, de ez van. Inkább most essek vissza, és friss erős csapattal induljak meg felfelé, mint hogy megrekedjem IV-V-ben, és nézzem, amint kiöregednek a srácaim, a frissen feljutok meg átgyalogolnak rajtunk fiatal, jól felépített csapatokkal.
Tehát mostantól 10-12 szezonig még ugrálhatok, utána kezd kiöregedni a brigád.
Ezért néztem én a kapusedzésnél, hogy vesztek jó képességű srácokat, de ezek a playák nem fejlődnek, és mire nagyjából feltöltesz egy posztot, majdhogynem kezdheted előről egy másikkal.
Minél feljebb kerül a csapat, annál jobb képességűbb játékosokra lenne szükség szinte minden poszton.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16376 üzenetére
Erre mondják, hogy ez már annyira sz@r, hogy már jó
Dávid, most 1-2 szezonig nekem sem lesznek szép pillanataim. Ügye most eredmények nemigen fognak jönni. Szurkolók fognak elmenni (főleg mikor visszaesek egy osztályt), de letojom. Most csak az érdekel, hogy rendben menjen az edzés, ne sérüljön le senki.
Az, hogy fog-e játékosom U20-ba kerülni...
...én betartom az előírt edzéstervet, de különösebben nem izgat, ha nem sikerül. Magamnak "építem" a srácokat. Ügye U20-asoknál egyszer igen magasra kell emelni az erőnlétet. Ha egyik fiam se kerül be, akkor ezt sem kell meglépnem, így még gyorsabban fognak edződni. Egy célom van (egyelőre), hogy elérjem velük azt a szintet, amikor jöhet a 6 db fiatal magyar, speces titáni csati, és tolom az átadást, majd amikor végre lesz a csapatban űber-brutál kapus isZs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest