Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom olyan hatékony emulációt használnak, amit ők saját maguk kódoltak illetve fejlesztettek, ja nem.
Ezt meg csak úgy itt hagyom: Nintendo Exposed For Using Fanmade Emulators On The Switch
-
Cassi
őstag
"ebből a szempontból a japánok nagyon transzparensek"
LOL - van egy hosszú lista, ahol mindegyik cím után az áll, hogy "This issue is being investigated."Ezért röhej az összes konzol informatikai szempontból - a kriminális japán fafejű licencelés miatt hivatalos forrásból SEMMIT nem lehet tudni a hardverről a propagandán kívül. Még az sem derül ki, mivel mit emulálnak, de azért közlik, hogy az "nagyon" hatékony.
-
tibaimp
nagyúr
Nem ők voltak azok, akik a Steam-ről is levetették? Pedig ott hivatalos lett volna.
Mert én annó a SW Rogue Squadron II-t (GameCube) szerettem volna beszerezni PC-re, de így kilőve... -
GodGamer5
addikt
A Switch 2 emuláció viszont pc-n lesz a legjobb...
-
tibaimp
nagyúr
Az igaz lehet, hogy Nvidia hardver/SOC van a motorháztető alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Robot fűnyírók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest