Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Milyen házat vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
A traktor hangosabb mondjuk, de ez nem sűrűn izgat. Ha csutira veszem játék közben a hangerőt, meg se hallani. :))
-
gabe_
őstag
Hi
Hátezért, a traktor elég hangos nem? :DDD -
Bazsesz
őstag
Na szóval.
Meg lettek oldva a problémáim. Kapott még a gép néhány hűtőventit. Most a legnagyobb procihőm 48 volt, 5 percel később meg 39... A rendszer nagyjából ugyanígy csökkent. Megcsináltam a VolumeUpMP3 projectet. Kapot 6 extra hűtőt, amitől olyan hangja van, mint egy traktornak, de ha berakok egy MP3-at, és csutira felveszem a hangerőt, akkor meg se hallani. :)) Köszönok minden segítséget. -
Bazsesz
őstag
Na asszongyahogy. Házba véve két hűtőventi. VGA-ra szerezve venti. Ház oldalai felrakva. Procihőmérséklet max 50 másfél óra dupla Virtualdub után. Rendszerhőmérséklet 42-re visszaesett. Van még valami, amit tudtok javasolni? A vízhűtést megnéztem. Ötletnek nem rossz, csak én valahogy nem agyok baráti viszonyba a ''víz a gépben'' címszóval. Azért köszönöm a tanácsokat.
-
andorpapa
őstag
Csak azt tudom mondani, amit előttem mondtak: nem kell aggódni, 60 fok alatt a CPU teljesen stabil marad. A VGA-ra nem kell venti. Ha lehetőséged van rá, akkor szerezz be 8 centis ventit, és rakd be a házadba szellőztetés céljából. Erről már sok topic született, nézz körbe a Hűtés témakörnél.
-
tsello
aktív tag
Hehe.
TNT2re vízhutést :)) Szerelj be ventiket. -
Bazsesz
őstag
Ahoj!
Most nemrég raktam össze egy új gépet:
-Epox 4PEA800 alaplap
-Intel Celeron 2000MHz
-Titan W6TB procihűtő
Az a problémám vele, hogy a gép nagyon melegszik. A procihőmérséklet jelenleg 38, a rendzseré meg 37, de egy komolyabb játék után felszökik akár 50 felé is. A gép két oldaláról a borítás le van szedve, +hűtő nincsen benne. Ja, és még egy kérdés: Inno3D TNT2 M64 VGA-m van jelenleg. A kártyán only egy hűtőborda van. Érdemes lenne rá venni hűtőventit? Vagy hagyjam az egészet a fenébe. Új VGA-m nem tom, mikor lesz. Köszike.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Marathon (2025)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Alkoholista nevelde
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest