- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
AZ ECO mód egy külön opció, de az is csak a PPT- teljesítményt és az TDC & EDC maximális áramkorlátokat állítja. Ezen utóbbiakat viszont be lehet állítani manuálisan is, legalább is a B550 alaplapomon biztosan.
Sok-sok undervolt videót láttam már, de szerintem ezeket a teljesítmény és áramkorlátokat a az A*** lapok is tudják. Amit nem tudnak, hogy overclockold a gyári PBO beállításokat, de az all-core/per core undervoltot azok is tudják emlékeim szerint. -
Elég szomorú hogy már lefelé sem lehet egy procit húzni csak a drágább lapoknál. Intelnél ez laptól chipsettől független állítható lefelé. Legalábbis 10 gen-ig biztosan az újakat nem ismerem. AM4-em nem volt még.
solfilo
Azért ennél szabadabbra gondoltam, menet közben állítani ahogy igény van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Segítsetek leszokni a dohányzásról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest