Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fanti

addikt

Minden szentnek maga felé hajlik a keze...

Értem ez alatt azt, hogy teljesen egyértelmű, hogy a PH is, mint mindenki más, pénzből él, szponzorációs pénzekből. Ezt vagy elfogadjuk, vagy nem. De attól még azért van PH, mert megteremtik a működésükhöz szükséges apanázst.
    Jómagam is komoly fenntartásokkal kezelem az ilyen ajánlókat, de pl. pár hónapja biza egy ilyen ajánló kapcsán vettem monitort, és nagyon jól jártam vele, mert teljesen lefedi az igényeimet, és én még akkor 138 ezerért vettem meg akciósan. Most 50 ezerrel több ugyanott ugyanaz, úgyhogy a PH ajánlónak köszönhetően spóroltam 50 ezret, ami nekem elég sok.

De ujra csak ismétlem magam : minden tesztoldal PÉNZBŐL ÉL, és sajnos az meg nem jön könnyen. Az élet kompromisszumok sorozata...
    Ha én Youtuber lennék és hardvereket tesztelnék és mutatnék be, és a szponzorom termékét "hűhamegneveddeztafostaligát" véleményezném...nem bizti, hogy meghosszabbítanák a szponzorálási szerződést.
    Maximum annyit mondhatnék egy termékről, hogy pl. a sok jó tulajdonsága mellett meg kell említenem azt a pár kevésbe jó megoldást is...vagy ilyeneket mondhatnék...talán...

De nem ezt csinálja az összes média...? Dehogynem!

Új hozzászólás Aktív témák