- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
Vitatnám a gari szükségességét.
Asus Gamer notebook esetén fél évig hurcolásztam gariztatni igaz a 2 alaplapcsere mellett 5 alkalommal "csak" a trehány összerakás miatt vittem vissza DE alkalmanként 3 hét azért nem volt kevés - gari nélkül meg az alaplapot többért számolják mint magát a gépet és használt esetén meg már alaplap hiba esetén vagy nincsen alkatrész nem éri meg javítani.
Mindegy milyen kategóriás a gép 1 alkatrész az alaplapon oszt' megáll a gép. Az alkatrészekbe bennevan alacsony tűrés és gondos válogatás után is, hogy hamar kipurcan.
Nem azt mondtam bonyolult szétszedni (én is szétszedem nem jelent gondot) DE sokaknak ez nem opció mert nem mernek hozzányúlni meg a kézügyességük sem optimális és HA nem indul akkor ők is összeomlanak mint a gép... -
mhydas99
senior tag
Nem.
Notebook al teljesen felesleges a gari, az max a nagyon olcsok al relevans, mert otvar alkatreszek vannak benne es az epitesi minoseg a ventillatorral egyetemben eleg hamar elhullik.
Kozepkategorias laptopnal ez mar nem merul fel.
Sosem kellett gariztatnom.laptopot az elmult 15 evben.
Igaz en szetkapom magamnak evente egyszer, kitakaritom, pasztazom 2 evente es ha ugy van fejlesztem amit lehet benne.
Egyaltalan nem bonyolult.
Bar erdemes olyan gepet venni ami konnyebben szerelheto. -
Attila0
őstag
Nekem 2012-től közel 13 évig úgy bírta egy újonnan 160 ezerért vett laptop, hogy csak szervizeléskor lett mozgatva. (Tudom, kérdezhetnétek az ilyen minek vesz laptopot?
Nos, a válassz annyi, hogy akkor az asztalinál alacsonyabb fogyasztás miatt beszéltek rá.) Persze tavaly nyár óta már egy szintén alacsony fogyasztású és, szintén asztali Dell Optiplex-em van
-
clon
senior tag
Én is vettem használt notebookot DE amit leírtál az gyakorlatilag közel lesz a 150ezerhez és HA "csak" 125ezer akkor már a garanciális jobban megéri (persze ha lehet érvényesíteni a garit) - azt is érdemes belekalkulálni, hogy egyre több a beépített akkus és szerelőablak nélküli notebook amit sokan otthon nem bontanak meg (a pasztázásról ne is beszéljünk).
Én újonnan vetten gamer notebookot 2017-ben és a mai napig használom elsődleges gépnek így bizony van egy szint ami esetén egy hosszútávú befektetésnek megéri az új notebook. -
mhydas99
senior tag
Ha valakinek "csak" 150 ezre van laptopra, akkor inkabb vegyen egy 2-3 eves hasznaltat, sokkal jobban jar vele normalis IPS kijelzovel, premium fem anyagokkal es osszeszerelessel.
Ha van valami, amit masszivan nem eri meg ujonnan venni, az a laptop.
Ki kell alaposan takaritani, esetleg akksit cserelni, ujrapasztazni, ha lehet es kell, akkor boviteni es igy is sokkal jobb vetel mint barmi hasonlo, ami uj...
Az asztal ala szerelheto PC ugyanez. Hasonlo alkatreszekkel talalni kisse hasznalt laptopot, amiben szinten csak a wifi kartyat es ssd-t lehet cserelni. Plusz az meg hordozhato is es azonnal lehet vele barhol dolgozni. -
-
nuke7
veterán
-
Nekem a kivezetések megoldása tetszik igazán; amit akár egy 'normál' (felső kivezetéses) háznál is lehetne alkalmazni. Pl. egy korlátozott magasságú helynél, ahol az előlapi kivezetéseket máshogy nem lehetne megoldani (konkrétan: a felső kivezetésekhez már nem lehet hozzáférni, az alsók meg túl alacsonyan vannak), vagy akár csak kényelmi szempontból is előnyösebb lehet oda tenni ezeket, ahol a felhasználónak jobb, egyszerűbb. Ha meg még az is megoldható lenne, hogy a hátsó kivezetések is hasonló bárhová ki- illetve elrakható dobozt kapjanak, akkor az lenne a kánaán...
-
jack982
senior tag
szövet egérpad 19k-ért.
-
thomeef
őstag
Nem tudom mennyi létjogosultsága van az első oldali passzív gépnek, de én nagyon adom az ilyen innovatív próbálkozásokat
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ezúttal néma desktop PC, notebook, pár komponens, monitor és egér van a tarsolyunkban.
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest