- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rootkiller őstag válasz  MineFox54

üzenetére MineFox54

üzenetéreEbben az esetben azért gondoltam a mono mikrofonozásra, mert ha csinál az ember egy nagy bázistávolságú A/B stereot akkor a mászkálás fura dolgokat fog csinálni stereo képben, szerintem zavaró lesz a mászkálás, ha a két forrásból mono-t csinálunk, akkor nem tudom hogy fog-e a dolog fázisanomáliákat okozni. A cardioid karakterisztika jól elhelyezve szerintem a szükséges forrást jól be tudja fogni, különböző X/Y, ORTF, NOS stereo párokat elhelyezni meg tök felesleges abból az okból hogy gyakorlatilag nem kell az egy darab cardioidot szélesíteni se, illetve stereo kép se kell. Én vennék egy Behringer UMC22 hangkártyát meg egy t.bone SC140 miksit, hozzá kell még 10m XLR-XLR kábel meg egy alap K&M állvány, ebből nem vennék hulladékot. Ez így komplett 113.60€, de valami hulladék állvánnyal kijön 100€-ra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő