Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Megértem, de azt nem említettem, hogy azért az sem egy utolsó felhasználási terület. Egyébként én a mostani 5.1-es rendszeremen is szeretem a foobar2000 hangját, ami egy DPS-je segítségével szépen kikeverei a számokat 4 csatornásra. Lehet, hogy nem a legaudiofílesebb megoldás, és lehet, hogy normálisabb rendszeren már értelmét veszti, de inkább ruházok be egy komolyabb cuccba, amihez még mindig várom a konkrét javaslatokat.
Melyik lenne pl. az az erősítő, ami a sztereóval is normálisan bánik, de 5.1-re is jól alkalmazható? Aztán legfeljebb visszariadok az árától... Hangzásban egy tiszta, eredetit visszaadó rendszert szeretnék építeni. Lehet, hogy egy darabig nem tudok hozzá hangfalakat venni, az erősítőn akkor sem szeretnék spórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VLC Media Player
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Kedvenc zene a mai napra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest