- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

maestro87 őstag válasz  tzsolesz

üzenetére tzsolesz

üzenetéretorzít? 
 Mit hallgatsz rajta? Remélem nem mp3-at? Mert mp3-nál a mélyeket nem nagyon lehet kiemelni. Szerintem tegyél rá inkább egy aktív hangváltót. Vagy ha van hifi-d, akkor kösd rá annak mély kimenetére, és úgy próbáld ki. Külső ránézésre ennek döngetnie kellene. Bár nem tudom, hogy manapság már mi számít mélynek. Nekem a 60Hz-es kiemelés az már jó, alatta már néha sérti a fülemet. Nekem a 60Hz-es kiemelés az már jó, alatta már néha sérti a fülemet. Én egy nagyon régi (20éves vagy még több) papír membrános hagszórót próbáltam ki így a hifi-n és engem nagyon meglepett. Szólt úgy mint a gyári 30W-os, pedig ez kb. csak 15W-os lehetett. Hátha még dobozba is tettem volna. Én egy nagyon régi (20éves vagy még több) papír membrános hagszórót próbáltam ki így a hifi-n és engem nagyon meglepett. Szólt úgy mint a gyári 30W-os, pedig ez kb. csak 15W-os lehetett. Hátha még dobozba is tettem volna. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem a 60Hz-es kiemelés az már jó, alatta már néha sérti a fülemet.
 Nekem a 60Hz-es kiemelés az már jó, alatta már néha sérti a fülemet. Én egy nagyon régi (20éves vagy még több) papír membrános hagszórót próbáltam ki így a hifi-n és engem nagyon meglepett. Szólt úgy mint a gyári 30W-os, pedig ez kb. csak 15W-os lehetett. Hátha még dobozba is tettem volna.
 Én egy nagyon régi (20éves vagy még több) papír membrános hagszórót próbáltam ki így a hifi-n és engem nagyon meglepett. Szólt úgy mint a gyári 30W-os, pedig ez kb. csak 15W-os lehetett. Hátha még dobozba is tettem volna.