Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
köpontosítja a membránt, a lengötekercs központosítómembránnal együtt, illetve meghatározza a kilengés nagyságát, meg hát részben a hangszoró hangját is. Igazából az lenne jó ha ugyanolyan anyaggal lehetne helyetesíteni mint az eredeti volt, mert akkor lenne ugyanolyan hangja mint amilyen a tönkremenetel elött volt.
-
gaboooka
aktív tag
Magam is csináltam ilyesmit, sőt még tekercselnem is kellett egyszer. Az egész első nekifutásra eléggé ''gázos'' tud lenni.

A ragasztandó felületeket takarítsd le rendesen. Ragasztónak talán beválhat a Pálmatex Bővebben: link is. A ragasztás során figyelj arra, hogy a memrán központos maradjon.
szerk: Johnny19: megelőztél...
[Szerkesztve] -
Johnny19
tag
Már én is csináltam ilyet, a régi videoton hangfalakat csináltam meg sorroundnak. Hasonlóan öreg, repedezett gumi volt rajt, és a hangja is elég rosz volt miatta. A ragasztással megkilódtam, és az elsőt el is sikerült rontani, mert elég nehéz az ives membrán felületéhez tökéletesen hozzászoritani a peremet, de megoldható.
A ragasztó mindenképpen valami rugalmas anyag legyen, ne keményedjen meg száradás után.
A peremnek az a célja hogy lezárja a hanagfalat, és ne engedje ''túllengeni'' a membránt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Razer gamer szék
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest