Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Button

aktív tag

válasz canniball #657 üzenetére

Igen ez a sima. Itt csak téglalap alakuak vannak. Ha jól emlékszem mindegyik 40x24cm-es. 4 db 8mm vastag, ezeknek az alja kátrányos és 1 db 20mm vastag, ennek nincs kátrányos része. Ha jól értelmeztem, a leírás ezt a vastagot szánja az első oldal felé, pl a ''vakablakokra'' belülről, na nem egészen értem miért de mindegy :DDD Azon kívül én a teljes alsó részt is ebből a vastagból csináltam, mert a vékonyból egyszerűen nem jutott oda :F
    Ahogy néztem a Chiefteces jobban testre van szabva, ott nem is csak téglalapok vannak, tehát vélhetően szabni sem kell, de az drágább is. Amúgy nem vészes, a sima olló viszi :P
    Másik: zajtesztet nem tudom hogy csináljak, ha van ötleted erre megteszem, bár ahhoz meg kellett volna tennem a szivacs nélkül is :DDD
    A hőtesztet ki fogom vizsgálni, egyelőre 4 órát ment azóta a gép és alacsonyabb a cpu mint elötte volt :)) Azért szerintem svindli lesz majd a dologban, vélhetően komolyabb felmelegedés is majd nehezebben hül. Majd izzasztok, csak még nem volt rá időm..

Új hozzászólás Aktív témák