Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Hardverfogócska a kertben
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- OLED monitor topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen ez a sima. Itt csak téglalap alakuak vannak. Ha jól emlékszem mindegyik 40x24cm-es. 4 db 8mm vastag, ezeknek az alja kátrányos és 1 db 20mm vastag, ennek nincs kátrányos része. Ha jól értelmeztem, a leírás ezt a vastagot szánja az első oldal felé, pl a ''vakablakokra'' belülről, na nem egészen értem miért de mindegy
Azon kívül én a teljes alsó részt is ebből a vastagból csináltam, mert a vékonyból egyszerűen nem jutott oda 
Ahogy néztem a Chiefteces jobban testre van szabva, ott nem is csak téglalapok vannak, tehát vélhetően szabni sem kell, de az drágább is. Amúgy nem vészes, a sima olló viszi
Másik: zajtesztet nem tudom hogy csináljak, ha van ötleted erre megteszem, bár ahhoz meg kellett volna tennem a szivacs nélkül is
A hőtesztet ki fogom vizsgálni, egyelőre 4 órát ment azóta a gép és alacsonyabb a cpu mint elötte volt
Azért szerintem svindli lesz majd a dologban, vélhetően komolyabb felmelegedés is majd nehezebben hül. Majd izzasztok, csak még nem volt rá időm..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Apple Watch
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azon kívül én a teljes alsó részt is ebből a vastagból csináltam, mert a vékonyból egyszerűen nem jutott oda 

Azért szerintem svindli lesz majd a dologban, vélhetően komolyabb felmelegedés is majd nehezebben hül. Majd izzasztok, csak még nem volt rá időm..