- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen ez a sima. Itt csak téglalap alakuak vannak. Ha jól emlékszem mindegyik 40x24cm-es. 4 db 8mm vastag, ezeknek az alja kátrányos és 1 db 20mm vastag, ennek nincs kátrányos része. Ha jól értelmeztem, a leírás ezt a vastagot szánja az első oldal felé, pl a ''vakablakokra'' belülről, na nem egészen értem miért de mindegy
Azon kívül én a teljes alsó részt is ebből a vastagból csináltam, mert a vékonyból egyszerűen nem jutott oda 
Ahogy néztem a Chiefteces jobban testre van szabva, ott nem is csak téglalapok vannak, tehát vélhetően szabni sem kell, de az drágább is. Amúgy nem vészes, a sima olló viszi
Másik: zajtesztet nem tudom hogy csináljak, ha van ötleted erre megteszem, bár ahhoz meg kellett volna tennem a szivacs nélkül is
A hőtesztet ki fogom vizsgálni, egyelőre 4 órát ment azóta a gép és alacsonyabb a cpu mint elötte volt
Azért szerintem svindli lesz majd a dologban, vélhetően komolyabb felmelegedés is majd nehezebben hül. Majd izzasztok, csak még nem volt rá időm..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Battlefield 6
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan GIGABYTE UD850GM PG5 V2 Teljesen moduláris
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Kolink Aviator M RGB számítógépház eladó
- LianLi SL120 LCD Wireless 3as ventilátor szettek vezérlővel eladóak (fekete/fehér)
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azon kívül én a teljes alsó részt is ebből a vastagból csináltam, mert a vékonyból egyszerűen nem jutott oda 

Azért szerintem svindli lesz majd a dologban, vélhetően komolyabb felmelegedés is majd nehezebben hül. Majd izzasztok, csak még nem volt rá időm..