Új hozzászólás Aktív témák
-
lao
tag
válasz
Dyingsoul #4865 üzenetére
igen azt elhiszem ,hogy elment a kedved .Én is jártam úgy hogy a win meg bolondult (szét cseszte a hangot, sb Z ) most a nyomtatomat cseszi szét a win és reinstal lett belőle. Sajna nincs ötletem ,viszont a kék halál valamilyen hardver hibára utal , persze driver gond is okozhatja --de az ritka.
-
lao
tag
válasz
Dyingsoul #4863 üzenetére
Hi !
ahogy nézem van több fajta is ,pontos típus jó lenne mert ezek a kártyák nagyon érzékenyek a driverre.Amit feltettél írják is pirossal : Ez a szoftver / illesztőprogramcsomag nem hivatalos, a Creative Labs nem támogatja.
Használta saját felelősségére !
A hivatalos driverrel nem működik ? PL : [link] , -
lao
tag
válasz
Rendo84 #4844 üzenetére
ő lenne az ? mert hdmi szerintem nincs rajta .Én szerintem ez driver vagy be állitás gond. Elkéstem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Rendszergazda topic
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- Lenovo blog: T570 notebook, a munkagép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged