- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
svenscott
csendes tag
Üdv,
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az asztali gépemben nincs alaplapi hangkártya, ezért vásárolni mertem ilyen kínai "szarokat", hogy majd az biztos jó lesz valamire,legalább arra, hogy hang legyen, azért vettem, mert csak 1 PCI foglalatom van a lapon és abban már a VGA benne van (képeken láthatóak a kütyük)
Egyik:Na és ebbe szerettem volna beledugni egy "telefonhoz" is használható headsetet úgy, hogy a mikrofon is müködjön, viszont, ha jól gondolom ezekkel nem megoldható, mert ha zöldbe dugom a fülest akkor hang van mic nincs, ha sárgába akkor mikrofon van,de az is a hangszorót ütögetve tehát nem a mikrofonnál, de ilyenkor meg hang nincs.,
A füles egy ilyen 2500Ft körüli huaweii fülhallgató:A gépen a legfrissebb Windows 10 64 bit van telepitve.
Driverek rendben.Valaki tud-e megoldást, hogy ezekkel a "szarokkal" így müködjön vagy muszáj vennem bumszli gamer stílusú fejhallgatót??
* próbáltam úgy is, hogy egy rendes fejhallgatót dugtam a zöldbe és ezt pedig a sárgába, hát müködik csak,úgy ahogy fentebb is írtam, hogy nem a mikrofonnál veszi a hangot, hanem a hangszórójából
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- Visszatér a Pebble
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest