- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz Tothgera30 #11500 üzenetére
Szia! Ez melyik kamera?
-
jeriko2
tag
válasz GrooveHero #11706 üzenetére
Nekem Reolink 410-es van, wifis.
A wifit biztos gépről állítottam be, amúgy ment elsőre, van saját appja, ami meg is keresi (de ehhez egy hálózaton kell lenniük).
Nekem adtak hozzá egy dc tápot, 12V-os, de 1A vagy 2A, azt nem tudom fejből. Elég sok beállítása van, többek között az is, hogy mikor figyelje a mozgást - szóval nem kell ki/be kapcsolni ehhez. Tettem bele sd kártyát is, pontosan nem tudom már milyet, valószínű 32GB-s, elég sok fér rá, majd ránézek hogy áll (szeptember eleji felvételek még rajta vannak). Külső ftp-re tud feltölteni, nálam így megy (web-es tárhelyszolgáltatóval). Mobilról is meg tudom nézni az élőképet + sd kártyás felvételeket, és értesítést is küld.
Részemről meg vagyok vele elégedve. -
jeriko2
tag
Sziasztok! Még tavaly vásároltam egy Hisseu 8 kamerás NVR-es rendszert. Szépen működött, böngészőből kezeltem. Sajnos ez a része flash-t használ, amit január óta nem támogatnak a böngészők, é nem találok újabb firmware-t se hozzá. Esetleg valaki jár hasonló cipőben, vagy valahonnan letölthető hozzá firmware? (Mobilos appból el tudom érni)?
-
jeriko2
tag
"Kevés konkrétumot írtál, link a rendszeredhez és milyen böngészővel használtad eddig."
"szerintem nem flash, hanem active-x kell neki, én erre a célra egy win7-et tartok, ott még működik a hiseeu, hikvision konfigurálása"Egy Hisseu 8 kamerás rendszerről van szó, erről: https://www.aliexpress.com/item/32761992170.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dSHjidR
Az NVR-re monitort kötve tudom használni, konfigurálni, csak az NVR olyan helyen van, ahol ehhez nem férek hozzá (spejz felső polcán más hálózati egységek mellett). Böngészőből szoktam nézni, általában chrome és/vagy firefox, eddig ment mindegyikkel. A felületet most is elérem, tudom konfigurálni a rendszert, csak az élő képet és a visszajátszást nem látom, mert ahhoz flash kell - az pedig január óra egyik böngészőből sem megy.
Linux alól használtam, szóval IE sem megoldás. Mobil app alól működik minden.
Ha valami más szoftverrel el tudom érni, az is jó megoldás. Írtam Aliexpressen az eladónak, keresgéltem a hisseu weboldalán, de nem találtam új firmware-t. Van egy reolink kamerám is (az csak önmagában egy kamera), ott jött új firmware, és azóta megy flash nélkül is. Gondoltam a Hisseu rendszerhez is van/lesz hasonló.[ Szerkesztve ]
-
-
jeriko2
tag
válasz markussandor #17051 üzenetére
Ezeket a kínai NVR-eket lehet hálózaton keresztül nézni? nekem egy Hisseu van, de adobe flash kellene hozzá, amit év eleje óta nem támogatnak a böngészők.
-
jeriko2
tag
válasz jézusom #17964 üzenetére
"Egy linuxos gépnek semmi előnye, hacsak nem vagy mazoista, vagy tényleg a kisujjadban van minden féle linux okosság. NVR mondjuk egy kÍnai NVR board még olcsó is."
Az NVR is linuxos gép. A sajátomat net-es leírások alapján félig sikerült feltörni, linux fut rajta, be lehet rá lépni ssh-val, ott az egész linuxos fájl-rendszer, köztük a kamerákról lementett felvételek. Egyedül a célszoftverbe nem tudsz belenyúlni. Ha lenne hozzá megfelelő leírás, rengeteg mindent lehetne vele csinálni. -
jeriko2
tag
https://www.hwsw.hu/hirek/63771/hikvision-ip-kamera-sebezhetoseg-serulekenyseg.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Nintendo Switch
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest