Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
-
PROHARDVER!
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyi51
senior tag
válasz
Chris0321 #33892 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a hozzászolását.
Sajnos tényleg nem értek a hálozathoz, még alap szinten sem.
A Voda szerelő azt csinálta amit irtatok, vagyis helyre rakta a saját hálózatát. De persze ezzel nem vagyok beljebb. Most minden olyan mint 2 hete volt, 2 kamera tud csatlakozni a 3. az istennek sem.
Nincsen senki ismerős aki ezt be tudná kötni rendesen. Egyetlen egyszer sikerült teljes működésre bírnom, de éjjel leszakadt a hálózatról és ugyan úgy szívok mint 1 hete, vagyis nem látja ezt a rohadt Vodafone hálózatot. Higgyétek el , mindent jól csinálok mármint a beüzemelést. Ha mozgás van készíti is a mem kártyára a fotót, de csak ennyi. Folyamatosan nem látni semmi,Minden esetre köszönöm a segíteni akarást, de itt elengedtem a dolgot, megpróbálom visszaküldeni a Bangoognak de nem igen sikerül ez sem.
-
kunberci
senior tag
válasz
Chris0321 #33570 üzenetére
Itt van több is, mindegyik alatt van ilyen "normálisabb" gurítható keret.
Egyébként van a fagyasztók alatt kerék, csak az szerintem nem sokat ér, a benti garázsba vannak a ládák, és már az elején azt szerettük volna, ha normálisan mozdíthatók, ahhoz meg legalább a 150 kerék
ajánlott (szerintem). Múltkor pont át kellett helyezni az egyiket, sokkal egyszerűbb volt nagyobb kerekeken mozgatni (főleg ha tele van).
Mi kiskorunktól kezdve barkácsoltunk, így mindenféle gépünk van,
valamiből több is mint kéne. Inkább a Makita, Hilti, Flex, ipari Bosch gépeink vannak, de legtöbb az Makita.
Bárminek állsz is neki, normális gépek kellenek hozzá. Azt mondtuk, ha egyszer is használjuk akkor is valamelyest normális gépeket kell használni, így pl: a Lidl-is vonal nagyjából ki is maradt, hála égnek nincs sok belőlük.
Kisebb fúrókalapácsból is van bőven (Hilti, Makita, kék Bosch), közepesből, nagyból meg (Makita) van.
Szóval szerszám az lenne, csak inkább a lendület hiányzik már.
De inkább maradjunk a kameráknál, mert lehet büntibe leszünk. -
kunberci
senior tag
válasz
Chris0321 #33568 üzenetére
Szerszámmal nekem nincs gondom, minden van ami kell, mondjuk én nem szeretem az akkus gépeket egyáltalán, ezért szinte minden gép villanyos, az akkus gépet inkább csak fához szoktam használni, meg néha menetet metszeni.
[kép] Egyszer vinnem kellett magammal, amikor már nem volt olyan jó az autóban levő akku.
[kép]Dinse csatival van megoldva, szerencsére az akkus gép is 12V-os,
így olyan mintha az is vezetékes lenne.
Illetve sok fához való gép is van, de nem is akarom sorolni,
de mind villanyos.
Fagyasztó alá készült, fontos, hogy normálisan gurítható legyen:
[kép] -
kunberci
senior tag
válasz
Chris0321 #33085 üzenetére
RLN8-410-be
NVS 8-ba
gyárilag 2TB-os HDD van, ezek 8 kamerás NVR-ek.
Szerintem amilyet a pénztárcád engedi, de folyamatos rögzítés esetén én egy 4TB-os HDD-ben gondolkodnék.
Mondjuk Nálad NVS 4 van. Ne kelljen már lecserélni ha hosszabb ideig szeretnéd a felvételeket megnézni.NVR-nél szerintem a folyamatos felvétel a jó, nem maradsz le semmiről.
-
Chris0321
veterán
válasz
Chris0321 #33055 üzenetére
Kiderült, hogy user error volt. Egy szünetmentesre van rákötve kapcsolós hosszabbítóval minden a nettel és a számítógéppel kapcsolatban, hogy egyszerre mindent tudjak áramtalanítani. Dugtam egy másik hosszabbítót a szünetmentesbe és átraktam a wifi router dugaszát és szokás szerint áramtalanítottam. Így nem kapott áramot a tetőn lévő antenna sem, ami szükséges lett volna a nethez. Orvosoltam a problémát, semmi mást nem kellett csinálnom.
Más kérdés:
Itthon megcsináltam a kamerához a megosztást és még annyit szeretnék tudni, hogy ha új kamera kerül a rendszerbe akkor annál is külön meg kell majd adni másnak a hozzáférését?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Robot fűnyírók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest