Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
Aktív témák
-
kutga
félisten
UP!
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tudom nem új a játék, meg hogy van már Halo topik, oda is írtam, de ezt talán többen észreveszik.
Feltelepítettem a gámét WinXP Blade Edition rendszerre, a konfigom Sempron 2800+, Abit NF7 alaplap, 1 GB RAM, GeFORCE 6600GT videókari. A problémám az, hogy a játék bizonyos időközönként kilép winbe hibaüzenettel (exception-->gathering exception data - bár aztán nem ír ki semmit hiába várok). Próbáltam feltenni ptchet, megmaradt a hiba, frissítettem vidikártyadrivert (most 84.21-es van, próbáltam újabbat és korábbit is) de hasztalan. Végiglapoztam a Halo topicot, mondták lőjjem ki a Refreshlockot, az sem segített, és igazából senkinél nem fordult még elő pont ez a probléma.
Szóval akinek van vmi kreatív ötlete, kérem ossza meg velem...anno csak gyengébb konfigon volt szerencsém a játékhoz, jó lenne megint végigtolni. 
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feltelepítettem a gámét WinXP Blade Edition rendszerre, a konfigom Sempron 2800+, Abit NF7 alaplap, 1 GB RAM, GeFORCE 6600GT videókari. A problémám az, hogy a játék bizonyos időközönként kilép winbe hibaüzenettel (exception-->gathering exception data - bár aztán nem ír ki semmit hiába várok). Próbáltam feltenni ptchet, megmaradt a hiba, frissítettem vidikártyadrivert (most 84.21-es van, próbáltam újabbat és korábbit is) de hasztalan. Végiglapoztam a Halo topicot, mondták lőjjem ki a Refreshlockot, az sem segített, és igazából senkinél nem fordult még elő pont ez a probléma.