Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, van hivatalos Half-Life 2 topic-unk (Bővebben: link), ott tessék feltenni a kérdést. De mindenekelőtt elolvasni az Alapelveket: Bővebben: link, különös figyelemmel a ''Jótanácsok'' részre.
-
Zenty
őstag
milyen elakadás? half-life 2-ben nem lehet elakadni tul konnyü!

-
Fade_Away
őstag
gágül
hl2 végigjátszás
pl http://cs2.hu/doc1342 -
Neck
veterán
Nem játszom halálra. Néha leülök és játszok vele egy kicsit. És olyankor előveszem a józan paraszti eszemet. Ehhez nem HardCore Gamer skill kellett, mint 1-1 vérengzős játékba, hogy kitud pontosabban célozni, mint pl a
Guggolós, vakítós, fejbelövős, bombalerakós-túszejtős, bombasemlegesítős-túszmentős
ben.
Ide ész kellett. Na mind1.
Szerintem.
-
FunkyRay
csendes tag
Srácok,lehet hogy ti halálra játszátok magatokat,de sajna nem mindenki fanatik,valaki lóvét is keres,ez azért köszi a pár ötletet...
-
FunkyRay
csendes tag
Nem szokott gond felmerülni az ilyenfalyta játékoknál,bár nem játszottam már vagy egy éve.Nem vagyok az a játszós tipus.Abban igazat adok hogy az embernek magától kell rájönnie,ha bedoblak a vízbe és nem vagy jó úszó,ráadásul meletted állok a parton....te is nyújtod a kezed...nemde?
-
Neck
veterán
Egyébként a zombikat agyon lehet ütni vele, ha meghúzod a kart. És ha leengeded, fuss oda és ugorj fel rá. Fenn kell tovább menni a tetők irányába. Nekem trivi volt.
-
Neck
veterán
Igaza van. Ezért lesz egyre komolyabban fontolóra véve az hogy újonc ne nyithasson topicot.
NEM,NEM EZÉRT VAN. Azért van ha nem tudnád, hogy ha valami új téma vetődik fel, amire valaki MÉG NEM nyitott topicot, akkor lehessen neki nyitni.
Nem azért hogy minden hülye kérdésért új topicot nyiss.
Keress rá, megtalálod hogy Half Life 2 topic. Szerinted ott nem fognak segíteni?
Lehet hogy nem rögtön, de türelmesnek kell lenni. Ennyi.
Néha (ismétlem gy.k. NÉHA) UPolhatsz neki egyet oszt csá.
Egyébként meg mélyen szánni tudom azokat akik elakadnak egy ENNYIRE lineáris játékban. Minden helyszínről egyféleképpen lehet csak továbbjutni. És aki ezzel nemboldogul, az nemtom mit csinál egy többszálú RPGvel?
Nem tud kijutni már a faluból se? Előbb gondolkodj, próbálkozz, és ha VÉGKÉPP nemmegy sehogyse, akkor kérj segítséget. Sokkal nagyobb lesz a sikerélmény, ha nem várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Még valami: Végigjátszottam segítség nélkül, egyszer se akadtam el. Nem én vagyok a legokosabb ember, de gondolom EZ minősít Téged.
[Szerkesztve] -
FunkyRay
csendes tag
Jó duma!!!

-
Nyuf
senior tag
Türelem továbbjutást terem, nekem is voltak olyan részek ahol 10 percig tartott mire rájöttem, de rájöttem és ettöl élvezetes a játék,ha minden nehezebb részt megkérdezel hogyan kell csinálni akkor nem is élvezed igazán a játékot...
Inkább probálj meg magadtól továbbjutni... -
FunkyRay
csendes tag
örülnék hogyha estleg valaki írna valami értelmeset is,a másik topicban tele van pubi-szöveggel,erre nekem nincs idöm...valaki értelmes?
-
Dilikutya
félisten
Erre: Bővebben: link
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
itt tedd föl a kérdésedet -
-
FunkyRay
csendes tag
Szasztok Funky testvérek,elakadtam a Halfiban egy pályánál.Két autó lóg a levegöben és képtelen vagyok továbbjutni,segítene valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kuponkunyeráló
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- iOS alkalmazások
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tud kijutni már a faluból se? Előbb gondolkodj, próbálkozz, és ha VÉGKÉPP nemmegy sehogyse, akkor kérj segítséget. Sokkal nagyobb lesz a sikerélmény, ha nem várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Még valami: Végigjátszottam segítség nélkül, egyszer se akadtam el. Nem én vagyok a legokosabb ember, de gondolom EZ minősít Téged.