Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Bővebben: link
Closed -
Jégkokó
veterán
válasz
Anonymous_19 #3 üzenetére
Javító programokban nem nagyonvagyok otthon de egy töredezettség mentesítés szokott segíteni a dolgokon, vagy pedig rakj fel egy norton disk doctort, még sose használtam de ugy hallotam hogy jó kis progi
-
Anonymous_19
tag
Anyameknak mar halt megy egy IBM-je es az hasonlo hangokat adott ki, mondjuk az azota is olyanokat ad ki, de semmi jelet nem ad magarol. Ez csak tegnap adott hangokat, azota semmi.
Letezik vmi javito program? -
Jégkokó
veterán
válasz
Anonymous_19 #1 üzenetére
Nekem már többször volt olyan hogy az xp telepítése után egyszerűen el se akart indulni a gép, igaz hogy csak frísítettem a wint de akkor is.És azóta megy a vincseszter rendesen, szóval szereintem semmi vész
-
Anonymous_19
tag
120-as (6Y120P0) es tegnap windoz inditas utan eleg fura hangokat adott ki, majd kekhalal. Utana lehuztam a geprol, majd most siman baj nelkul futkoraszik, nyoma sincs a problemanak. Van rajta 1-2 fontos dolgom, de nem tudom mit tegyek. Hagyjam a francba mert ez belefer?!
Vagy futtassak le valami jo progit (ha igen akkor mit?) vagy esetleg valami masik jo otlet? Thx
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- 2TB Samsung M3 Portable külső merevlemez HDD 100/99
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest