- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
randras_83 #12201 üzenetére
Ahogy látom a DJI Mavic 2 Pro tartozéka ez a Hassel
A kép király! -
Csari93
aktív tag
válasz
Balinov #11907 üzenetére
Bár céges monitoron nézem, de nekem úgy tűnik, mintha mindegyik valamilyen lenne, mind más. Az első kicsit ződes, a 4. kékes, talán a harmadik lenne a leg színhűbb, de az meg elég erősen vignettált.
De szép képek és gyanítom ez totalnál szándékos, szóval csak megjegyzés. Nekem is 1., 2. tetsz a legjobban, bocsi hogy beleugattam. -
Csari93
aktív tag
válasz
bandhajon@ #11825 üzenetére
Kedves kép, de az a mű nap és flare elég sok, ráadásul sávos is tőle.
-
Csari93
aktív tag
Kicsit széles hozzá a 10-18 (benne lesz az a kocsi is, amiből lövöd, a másik meg "távol"), de 18-on jó lehet ha crop, meg kell próbálni. Záridő-prioritás módban próbálnám, a többiek lehet meg tudják írni, nagyjából mekkora az ideális ilyesmihez (1/100 s körül?). Ha van vakud, talán a rávillantás (diffúzorral) segít megmerevíteni az autót, míg a háttérnek van egy pillanatnyi ideje elmosódni.
Amúgy nem tudom, kezdő mókus vagyok.
-
Csari93
aktív tag
Marha jó, inspiráló képek az utóbbi napokban, indítványozom, hogy ne hagyjátok abba itt a társalgást!
-
Csari93
aktív tag
válasz
g.killer #11299 üzenetére
Ha szabad: Az elsőn az aszfaltnak-fűnek nagyon jól áll a vinnyetta, tetszik így az utómunka, csak az ég nem tetszik, sem színre sem vinnyettáltságra. Tetszik így is, ha saját kép lenne, talán azzal még játszanék külön layeren. Meg a füst kékjét húznám le talán.
A második képről minden ránézésre az jut eszembe, mennyire poszteres, jó retro hangulatos az ég a repcsivel. Alul a frontfókuszos hetes nem túl szép látvány, és bár tudom, hogy az esemény a lényeg a sorozatban, ezt a képet szívesen megnézném minimálban, csak horizont fölött, úgy talán egy kicsit több kontraszttal. -
Csari93
aktív tag
válasz
shouryuken #11223 üzenetére
Nekem marhára tetszik ez az effekt (régóta), és főleg egyes képek külön is, viszont abban egyetértek, hogy ekkora mennyiség után SzGery képeire görgetni kellemesek a szemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Eredeti játékok OFF topik
- VPN topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest