Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Hali!
Úgy olvasom a CCNP a Cisco egy már mélyebb és komolyabb szintje (afféle haladó szint), mint a CCNA, az utóbbi inkább hálózati általánosságokat foglal magába.
Ezek a CCNP tanfolyamok ráadásul (gondolom a haladó szint miatt is) nagyon rövidek, ám de annál intenzívebbek (5 napos/40 órás képzések közel 1 millió forintos "tandíjért"), hisz az ilyen előadásokra látogatóknak már tudniuk kell a hálózatokról ezt-azt. Szerintem az ilyen tanfolyamokra a cégek az alkalmazottaikat küldik el továbbképzésre, ami mindkét félnek jó.
Egy olyan embernek, mint például én nem hiszem, hogy megvalósítható lenne egy ilyen kurzus, nem beszélve róla, hogy az alapvető tudás hiányában nem is jelentkezhetnék rá.
Aki viszont egy ilyen fokon űzi eme szakmát nagy valószínűség szerint szép összeget keres meg.A nyelvtudás meg szerintem minimum elvárás egy ilyen szakmában. Ez szinte 1000%.
A kérdésedre én sajnos nem tudok választ adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest