Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Projektor topic
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
DirtyFREE #8912 üzenetére
Szépen alakul ez, látszik hogy foglalkozol a témával és azért az a 8kg se semmi, nekem 62-ről ment fel a két év alatt 73, igaz ebből legalább 6 az elmúlt egy évben, mióta "rendesen" tömegelek.
Ez mind türelem, kitartás és idő.hű de bölcs lettem köztetek
Nightmare: a méret feszítve vagy simán lógva? Most már megmérem én is....
-
kNG
senior tag
válasz
DirtyFREE #8912 üzenetére
Ha hiszed ha nem 65 kg-osan kezdtem el edzeni...most ugyanakkora testzsírszázalék mellett vagyok 74kg, kb. 2 év volt ezt elérni, de a 188cm-es magasságomhoz ez a súly nekem nem sok...
szóval én is küzdök, olyan 90kg a cél szálkásan, szóval még pár évig elleszek!
Vérbeli ektomorf vagyok, szóval tudom min mész keresztül...
Nem lesz ez rossz, majd meglátod!
Szerintem kezdj el emelni igazán nehéz súlyokat, de szabályosan, kaját ha leírnád akkor abban is tudnék segíteni, de én most 4,5 g ch-t tolok/TSKG...ha rendben van a kaja is, meg az edzés is, akkor kreatin az lehet segítene, bár sokan itt ebbe bele fognak szólni, de nekem pl. bejött anno...eddig 1 kúrát csináltam csak, monohidráttal...most fogok belekezdeni a másodikba, mert nem hiszem el hogy ne lenne elég 4-4,5g CH/TSKG + 2 g fehérje/TSKG... 3-4 hete ragadtam meg ennél a súlynál úgy, hogy izom memória jelenségnek is közbe kéne játszania... (anno 87 kg voltam, csak lesérültem...volt rajtam zsír is, mert túlzásba vittem a zabálást, méregből ettem xD ne kövesd el ezt a hibát)...
Jaj igen, és nem én szartam ki a spanyol viaszt, de azért szeretnék segíteni a srácnak, mert hasonló genetikája van mint nekem! Így legalább a saját tapasztalataimról be tudok számolni!
És újra újságírós stílusban válaszoltam szóval emiatt előre is sry! xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest