-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare
senior tag
válasz spammer #20841 üzenetére
Shopbuilderen láttam a gyereket, méregdrága izolátumot vesz(zero fat, &cukor), majd dextrózt önt bele. Termék véleményezésnél olvastam. A hülyeség teteje. Akkor már vegyen sokkal olcsóbb fehérjét, de hogy egy ilyenbe dextrózt rakni?
(#20851) Woodslave Labda visszadobva. Szép volt.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
meroly
veterán
válasz Nightmare #20847 üzenetére
Jó cikk, még nem olvastam.
A végén írják, hogyminél gyorsabban fárad ki egy izom, annál jobb a neuromuszkuláris hatékonysága (ez azt jelenti, hogy egyidejűleg sok izomrost képes összehúzódni), és annál több gyors összehúzódású izomrost alkotja. Ezeknek az izmoknak rövidebb stimuláció alatt eltöltött idő is elegendő ahhoz, hogy a növekedést kiváltó élettani folyamatok végbemenjenek bennük.
Ugyanígy gondolkodva, minél lassabban fárad ki egy izom, annál kisebb a neuromuszkuláris hatékonysága, és annál nagyobb benne a lassú összehúzódású izomrostok aránya. Ezeknek az izmoknak hosszabb ideig tartó stimulációra van szükségük ahhoz, hogy fejlődésre bírjuk őket.
Első bekezdés pl teljesen ráillik a bicepszemre, a második meg mondjuk a tricepszre. Ez utóbbit akármeddig nyúzhatom mindig van benne szufla, de ehhez képest a fejlettségük fordított nálam.
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
válasz Nightmare #20852 üzenetére
Biztos a zsírtól fél Persze lehet, hogy a cukorból is az lesz, ha nincs szerencséje De legalább drága, és ami drága, abban jobban hiszünk
(#20855) Woodslave: Remélem megkérdezted tőle, hogy "te nem vagy okos, ugye?"
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
Nightmare
senior tag
Mindenkinek. Tudjátok, b@zik, és macskák vagyunk. Főleg meroly.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz meroly #20858 üzenetére
Milyen konszolidáltak vagyunk mostanában, Semmi buzz, kötsi, péló...stb.
(#20860) Woodslave: ezek a scitec tesztek is érdekesek.
Előtte:
-távolról fotózva, fehéren, nem durranva
utána:
közelről, szolizva, durranva.[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
Igen, ez lemaradt. Jogos. De a lényeg, hogy csak scitec.
Wheyprotein.hu. Innen rendelt már vki?
Nagyon jó árak vannak.[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
válasz Nightmare #20847 üzenetére
nem olvastam, de pár edzés óta kezdtem el, hogy nem a súlyt növeltem, hanem az eddigi 3*10 helyett 4*10 lett minden gyakorlat. atta nagyon. simán nem megy így a két nap edzés egymás után, mert egyszerűen napokig érzem az izmokat.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
spammer
veterán
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Casanova*
veterán
WPC80 proteinról mit tudtok? [link] itt azt írja,hogy kamu ez a protein.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Nightmare
senior tag
válasz Casanova* #20867 üzenetére
sztem konkrétan nem erre gondolt. Sztem biztos nem kamu, nem hinném, hogy megtehetné...én szemezek vele. Meg Veled kis toprogyos.
3 IN 1 Protein Mátrix
Tejsavófehérje koncentrátum (WPC80)-Tejfehérje (MPC80)-Tojásfehérje (Egg Albumen Protein)
A tejfehérje koncentrátum fehérjetartalmának 80%-a kazein
A keverék 80% fehérjetartalmú.A 3in1 protein mátrix keverék 4:3:3 arányban tartalmaz tejsavófehérje koncentrátumot, tejfehérje koncentrátumot, és tojásfehérje port.
Ez nagyon szimpatikus. 3 féle fehérje, ez így ahogy van, szinte felülmúlhatatlan napközbenre.
Ja, szója nélkül. Akit ez zavar.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Izolátum? Szerintem azt senki nem iszik itt.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
deniro2
senior tag
válasz Nightmare #20866 üzenetére
A borsó nagyon szar magában, felesben a natúr koncentrátummal viszont elmegy.
Ízesítetlen tejsavót meg olcsóbban kapsz az énproteinemről, már linkeltem... Ha ennek az ízére vagy kiváncsi, akkor nálam favorit, mert utálom az összes édes szart, ennek meg sima tej íze van.Casanova*: WPC80=whey protein concentrate, gyűjtőnév, hogy mit kapsz a név alatt, az a forrástól függ. A Csodálatos Szájtek is ebből keveri a hipermátrixait...
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz deniro2 #20872 üzenetére
WPC80 és whey impact myprotein egyárba van. mindkettő ugyanolyan jó. nem?? WPC80-t ittál már?
értem,köszi!
(#20874) Tamoo: nem is tudtam
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz deniro2 #20875 üzenetére
igen,láttam! köszi! most rendelek wpc80-t és búzafehérjét (1600 ft.) úgy gondoltam búzafehérjét reggel és este iszom. edzés után wpc80. azt jól van! így sokat megspórolok. másra is kell pénz. kocsira,lakásra...
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Casanova* #20876 üzenetére
Búzafehérjével vigyázz, mert egyrészt nem teljes profilú, másrészt sokan érzékenyek rá, harmadrészt valószínűleg beledagad a sékerbe, mint a növényi fehérjék általában... Csak, hogy ne csalódj...
Szerintem ínyenceknek az ízesített wpc75+borsófehérje keverve lehet még nagyjából elviselhető. Hc-knek wpc80... -
-
Mikuland
tag
Csak a bájoltek!!44 Abból is szigorúan tecsőolcsó...
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Tipo16V
aktív tag
meg fogsz dögleni mocsokmisi hallottál már a fokozatosságról?
az én motoros pályafutásom kimerül abban, hogy a 80as honda mtxen felváltottam már 2-ig, és a 125ös ktm sx-en pedig egyesben csorogtam, és jól teleköpködtem olajjal a kiput, nekem ennyi elég volt, de hogy on is legyen, ma egy hét betegség miatti kihagyás után újra, megyek edzeni
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
flierqqq
tag
Fogyáshoz/szálkásításhoz inkább kisebb súllyal több ismétlést, vagy kevesebb ismétlést több súllyal?
Meg valaki nem tud valami tuti cuccotamitől nyárra izmos leszekpicit megdobná a zsírleadás tempóját?Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Casanova*
veterán
válasz spammer #20881 üzenetére
rendeltem 1 kg búzafehérjét is. ha iható és nem puffad,akkor nagyon megéri az árát. egyébként teljesen jó fehérje reggelre és estére lefekvés előtt.
(#20882) hrvp: őszintén! teljesen fölöslegesek azok a drága proteinok. pénz kidobás!!! nem a proteintól nősz meg. hanem hogy mit eszel és mennyit,meg mennyit pihensz,alszol. és kb. legyen meg a napi fehérjeszükséglet és szénhidrát. és reggelre,estére lefekvés előtt teljesen jó az olcsó növényi protein. edzés utánra a tejsavó a legjobb. most egy hete elfogyott a marha proteinom,azóta semmi proteint nem ittam és még nőttem,erősödtem... szóval...
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
siti
őstag
válasz Casanova* #20892 üzenetére
kb. legyen meg a napi fehérjeszükséglet
az nagy baj ha egy részét "drága" porokból viszed be? pusztán mert az 1400Ft/Kg csirkemellben is 7Ft/g a fehérje, miközben egy drága twinlab fehérje is kijön 6Ft/g aránybanFüle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Casanova*
veterán
nem nagy baj! twinlab protein 2,3 kg 15 ezer ft. ha ebből napi 3 adagot veszel be. kurv@ hamar elfogy. napi 1 adag natúr tejsavó proteinnel és napi 2 adag olcsó növényi proteinnel rengeteget megspórolsz. nem mindegy! számold ki 1 év alatt mennyit spórolsz meg!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest